Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Pikantná rybacia zmes

Pikantné bravčové závitky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Mrkvová polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Losos s cuketovou krustou
Cuketové jednohubky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Párky v slanine
Pečená jahňacina s mandľami
Mediteránska rapsódia
Biela ryba s fazuľou
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Vyprážaný syr
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilované rebierka
Polievka z rukoly a kreviet
Ovocný šalát s kuracinou
Pizza v zemiakoch
Tekvicová polievka s jablkom
Ravioly so šalviou
Rolky z roštenky so zeleninou
Polievka z bôbu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tuniakový šalát
Kuracie mäso so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Grilovaný hamburger
Bravčová panenka so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie prsia pečené v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ražniči z lososa
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Biela treska
Polievka z fazuľových strukov
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie fajitas
Šošovicová polievka so špenátom
Lahodné pečené zemiaky
Hubový guľáš
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Hrachová polievka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pohánka s klobásou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Paradajková polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Lasagne z panvice
Polievka s mäsovými guličkami
Caponata a lá Podravka
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi