Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Lasagne z panvice

Polievka s mäsovými guličkami
Biela treska
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s fazuľou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šošovicová polievka so špenátom
Letné zeleninové ragú
Hrachová polievka
Pizza v zemiakoch
Hubový guľáš
Losos s cuketovou krustou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny na stredomorský spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie tyčinky v kečupe
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie fajitas
Tuniakový šalát
Zeleninové špízy
Pikantné bravčové závitky
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčová panenka so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety s jesennou omáčkou
Mrkvová polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z bôbu
Cuketové jednohubky
Lahodné pečené zemiaky
Sladká bravčová panenka
Polievka z rukoly a kreviet
Vyprážaný syr
Paradajková polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Pečená jahňacina s mandľami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované rebierka
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaný hamburger
Cestovinový šalát so surimi
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Párky v slanine
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Polievka z fazuľových strukov
Ravioly so šalviou
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety zo Stredomoria
Kuracie mäso na thajský spôsob
Mediteránska rapsódia
Kuracie mäso so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pohánka s klobásou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ovocný šalát s kuracinou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Viac receptov pre túto náladu

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
200 g cibule
500 g mletého mäsa
2 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
3 strúčiky cesnaku
100 ml vody
1 konzerva lúpaných paradajok celých Podravka (400 g)
1 lyžička oregana
250 g mozzarelly
60 g parmezánu
6 plátkov cestovín lasagne
1/2 lyžičky čierneho mletého korenia
1/4 lyžičky muškátového oriešku

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
  • 3 Cestoviny nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.

Tip

Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.

Porcia

Podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi