Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Ravioly so šalviou
Grilované rebierka
Bravčová panenka so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Polievka s mäsovými guličkami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pohánka s klobásou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pečená jahňacina s mandľami
Pizza v zemiakoch
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie fajitas
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lasagne z panvice
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Hubový guľáš
Caponata a lá Podravka
Ovocný šalát s kuracinou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pikantné bravčové závitky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety zo Stredomoria
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Šošovicová polievka so špenátom
Hrachová polievka
Tuniakový šalát
Sladká bravčová panenka
Cestovinový šalát so surimi
Zapečené špagety s tuniakom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Paradajková polievka
Losos s cuketovou krustou
Pikantná rybacia zmes
Vyprážaný syr
Teľacie kotlety so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela treska
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z bôbu
Mrkvová polievka
Párky v slanine
Cuketové jednohubky
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Morčacina s citrónom a oreganom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči z lososa
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z rukoly a kreviet
Zeleninové špízy
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi