Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Mediteránska rapsódia

Grilované rebierka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie prsia pečené v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sladká bravčová panenka
Špagety s jesennou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Lahodné pečené zemiaky
Špagety zo Stredomoria
Pizza v zemiakoch
Morčacina s citrónom a oreganom
Vyprážaný syr
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ražniči z lososa
Zapečené špagety s tuniakom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hubový guľáš
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Mrkvová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pohánka s klobásou
Nové zemiaky s Ajvarom
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z fazuľových strukov
Biela treska
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaný hamburger
Ravioly so šalviou
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Hrachová polievka
Polievka z bôbu
Losos s cuketovou krustou
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Párky v slanine
Paradajková polievka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestovinový šalát so surimi
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s kuskusom
Treska s vajíčkovým šalátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cuketové jednohubky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Caponata a lá Podravka
Tournedos s maslovou zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčová panenka so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Letné zeleninové ragú
Kuracie tyčinky v kečupe
Tuniakový šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s fazuľou
Lasagne z panvice
Viac receptov pre túto náladu

Špagety s paradajkovo-tuniakovou omáčkou posypané nastúhaným ovčím syrom ozdobte lístkami bazalky a vychutnávajte si stredomorskú chuť.

Suroviny

350 g špagiet Podravka
500 g pasírovaných paradajok Podravka
2 konzervy tuniaka v rastlinnom oleji EVA
100 ml bieleho vína
50 ml olivového oleja
60 g cibule
50 g čiernych olív
1 lyžička cukru
1 lyžička ochucovadla Stredomorie Podravka
1 lyžica kapár
ovčí syr alebo parmezán
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 V panvici zohrejeme olivový olej a opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 2 Keď sa paradajky zvaria, pridáme cukor a ochucovadlo Stredomorie Podravka. Zalejeme vínom a necháme variť na miernom ohni.
  • 3 Pridáme zcedené tuniaky, olivy a kapary a podľa potreby dochutíme soľou a korením.
  • 4 Špagety uvaríme v mierne osolenej vode a zcedíme.

Tip

Jedlo môžete pripraviť aj tak, že špagety uvaríte, potom ich zcedíte, pridáte k omáčke a krátko povaríte.

Porcia

Špagety zalejte pripravenou omáčkou, posypte nastrúhaným ovčím syrom, ozdobte lístkami bazalky a podávajte.

Zdieľať s priateľmi