Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Bravčová panenka so zeleninou

Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Okúzľujúce letné kurča
Vyprážaný syr
Cuketové jednohubky
Guláš z cíceru a mangoldu
Hubový guľáš
Kuracie fajitas
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Špagety s jesennou omáčkou
Tuniakový šalát
Cestovinový šalát so surimi
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové špízy
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Pikantné bravčové závitky
Biela ryba s fazuľou
Sladká bravčová panenka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Mediteránska rapsódia
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Grilované rebierka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ravioly so šalviou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ovocný šalát s kuracinou
Biela treska
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ražniči z lososa
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Pohánka s klobásou
Polievka z fazuľových strukov
Treska s vajíčkovým šalátom
Lasagne z panvice
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z rukoly a kreviet
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pizza v zemiakoch
Teľacie kotlety so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pikantná rybacia zmes
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Losos s cuketovou krustou
Rolky z roštenky so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hrachová polievka
Polievka z bôbu
Pečená jahňacina s mandľami
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaný hamburger
Kuracie prsia pečené v rúre
Letné zeleninové ragú
Mrkvová polievka
Párky v slanine
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka
Viac receptov pre túto náladu

Chutné jedlo si nutne nevyžaduje dlhú prípravu, a preto tento pokrm pripravíte takmer v okamihu.

Suroviny

1 kg bravčovej panenky
1 Podravka na bravčové mäso
olej na vyprážanie
Na prílohu:
500 g žltých strukov
300 g mrkvy
300 g mrazeného hrášku
3 lyžice olivového oleja
soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mäso umyjeme, osušíme, vysypeme obsah balíčka Podravky na bravčové mäso a necháme ho pôsobiť aspoň 30 minút.
  • 2 Struky a mrkvu očistíme a umyjeme.
  • 3 Mrkvu nakrájame na krúžky a uvaríme ju spolu s hráškom a strukmi v osolenej vode. Po uvarení zmes scedíme a zmiešame s teplým olivovým olejom.
  • 4 V predhriatej panvici na oleji usmažíme mäso dozlatista.
  • 5 Pridáme trochu vody a udusíme ho domäkka.

Porcia

Mäso podávame s uvarenou zeleninou zmiešanou s olivovým olejom.

Malé tajomstvá

Takto ochutené bravčové je vhodné aj na obaľovanie.

Zdieľať s priateľmi