Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety zo Stredomoria
Pizza v zemiakoch
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Treska s vajíčkovým šalátom
Pohánka s klobásou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Letné zeleninové ragú
Ražniči z lososa
Polievka s mäsovými guličkami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z bôbu
Mediteránska rapsódia
Hubový guľáš
Vyprážaný syr
Kuracie prsia pečené v rúre
Pečená jahňacina s mandľami
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Mrkvová polievka
Hrachová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilovaný hamburger
Grilované rebierka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie fajitas
Lasagne z panvice
Tuniakový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčová panenka so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela treska
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Okúzľujúce letné kurča
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety s kuskusom
Sladká bravčová panenka
Zeleninové špízy
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s fazuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Caponata a lá Podravka
Pikantná rybacia zmes
Párky v slanine
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestovinový šalát so surimi
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z fazuľových strukov
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z rukoly a kreviet
Kuracie mäso so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Cuketové jednohubky
Nové zemiaky s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi