Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tekvicová polievka s jablkom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pikantná rybacia zmes
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Biela treska
Hrachová polievka
Polievka s mäsovými guličkami
Treska s vajíčkovým šalátom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka z rukoly a kreviet
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči z lososa
Losos s cuketovou krustou
Rizoto na španielsky spôsob
Pikantné bravčové závitky
Sladká bravčová panenka
Párky v slanine
Grilovaný hamburger
Polievka z bôbu
Bravčová panenka so zeleninou
Lasagne z panvice
Špagety zo Stredomoria
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Teľacie kotlety so zeleninou
Pohánka s klobásou
Morčacina s citrónom a oreganom
Zapečené špagety s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie fajitas
Vyprážaný syr
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Mrkvová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Ravioly so šalviou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Hubový guľáš
Guláš z cíceru a mangoldu
Tuniakový šalát
Bravčové kotlety s kuskusom
Cuketové jednohubky
Lahodné pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Nové zemiaky s Ajvarom
Paradajková polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Kuracie mäso na thajský spôsob
Caponata a lá Podravka
Kuracie tyčinky v kečupe
Pizza v zemiakoch
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Biela ryba s fazuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi