Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaná

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Mediteránska rapsódia
Sladká bravčová panenka
Párky v slanine
Šošovicová polievka so špenátom
Pikantné bravčové závitky
Polievka z bôbu
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie mäso so zeleninou
Tuniakový šalát
Pečená jahňacina s mandľami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestovinový šalát so surimi
Letné zeleninové ragú
Biela treska
Teľacie kotlety so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilovaný hamburger
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ravioly so šalviou
Kuracie tyčinky v kečupe
Guláš z cíceru a mangoldu
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie fajitas
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Paradajková polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčová panenka so zeleninou
Vyprážaný syr
Rolky z roštenky so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Mrkvová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Lasagne z panvice
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka z fazuľových strukov
Tekvicová polievka s jablkom
Bravčové kotlety s kuskusom
Grilované rebierka
Losos s cuketovou krustou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ražniči z lososa
Zeleninové špízy
Polievka z rukoly a kreviet
Ovocný šalát s kuracinou
Pizza v zemiakoch
Hrachová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cuketové jednohubky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Pikantná rybacia zmes
Hubový guľáš
Kuracie prsia pečené v rúre
Špagety zo Stredomoria
Biela ryba s fazuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi