Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Biela ryba s fazuľou

Rizoto na španielsky spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Treska s vajíčkovým šalátom
Bravčové kotlety s kuskusom
Hrachová polievka
Cestovinový šalát so surimi
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teľacie kotlety so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ražniči z lososa
Biela treska
Paradajková polievka
Sladká bravčová panenka
Jemný hubový guláš
Bravčová panenka so zeleninou
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Lahodné pečené zemiaky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tuniakový šalát
Hubový guľáš
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaný hamburger
Kurča na bielom víne
Polievka z fazuľových strukov
Cuketové jednohubky
Mrkvová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety s jesennou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Zeleninové špízy
Špagety zo Stredomoria
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Okúzľujúce letné kurča
Pizza v zemiakoch
Losos s cuketovou krustou
Nové zemiaky s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Mediteránska rapsódia
Šošovicová polievka so špenátom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Ravioly so šalviou
Zapečené špagety s tuniakom
Polievka z rukoly a kreviet
Lasagne z panvice
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka z bôbu
Párky v slanine
Vyprážaný syr
Pikantné bravčové závitky
Guláš z cíceru a mangoldu
Letné zeleninové ragú
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie fajitas
Kuracie tyčinky v kečupe
Ovocný šalát s kuracinou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilované rebierka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Biela ryba a biela fazuľa s chutnými paradajkami vytvorí ideálne jedlo na horúce letné dni.

Suroviny

800 g filiet z bielej ryby
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 červená paprika
1 žltá paprika
1 konzerva lúpaných paradajok Podravka
1 konzerva bielej fazule
1 citrón
30 ml olivového oleja
soľ

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Filety z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou, posypeme Podravka ochucovadlom a necháme postáť 15 minút.
  • 2 V širokej panvici zohrejeme olej a opečieme rybu z oboch strán. Keď je ryba hotová zložíme ju z ohňa a dáme ju na teplé miesto.
  • 3 Do tej istej panvici pridáme najemno nakrájanú cibuľu a opražíme ju dozlatista. Pridáme nakrájanú žltú a červenú papriku, lúpané paradajky, osolíme a varíme cca 15 minút.
  • 4 Potom pridáme zcedenú fazuľu, rybu a krátko povaríme, aby sa chute poriadne prepojili.

Tip

Jedlo bude mať ešte bohatšiu chuť, keď ho pripravíte z viacerých druhov rýb. Potom si však treba dať pozor na množstvo.

Porcia

Posypeme nakrájanou petržlenovou vňaťou a podávame.

Zdieľať s priateľmi