Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestovinový šalát so surimi

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Cuketové jednohubky
Treska s vajíčkovým šalátom
Hubový guľáš
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Paradajková polievka
Kurča na bielom víne
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Morčacina s citrónom a oreganom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčová panenka so zeleninou
Párky v slanine
Biela treska
Caponata a lá Podravka
Nové zemiaky s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ravioly so šalviou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Tuniakový šalát
Letné zeleninové ragú
Pečená jahňacina s mandľami
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči z lososa
Losos s cuketovou krustou
Pizza v zemiakoch
Polievka z rukoly a kreviet
Tournedos s maslovou zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Špagety zo Stredomoria
Jemný hubový guláš
Okúzľujúce letné kurča
Vyprážaný syr
Zeleninové špízy
Grilované rebierka
Biela ryba s fazuľou
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie fajitas
Rizoto na španielsky spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Mediteránska rapsódia
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z bôbu
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Hrachová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Lasagne z panvice
Cestoviny na stredomorský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka s mäsovými guličkami
Pohánka s klobásou
Tekvicová polievka s jablkom
Pikantná rybacia zmes
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Mrkvová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Surimi sú mimoriadne populárne vo Východnej Ázii, špeciálne v Japonsku. Vyrábajú sa v najrozmanitejších podobách, u nás sú najznámejšie a najpopulárnejšie vo forme krabích tyčiniek.

Suroviny

500 g krabích tyčiniek surimi
500 g Podravka cestovín (penne)
250 ml tatárskej omáčky
220 ml majonézy
200 ml smotany
150 g sterilizovanej kukurice
štipka soli
1 čajová lyžička cukru
1 čajová lyžička Podravky ochucovadla Natur
1 lyžica olivového oleja
štipka soli
čierne korenie
petržlenová vňať na ozdobenie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Do vody pridáme olivový olej, soľ a uvaríme cestoviny „al dente“. Keď sú cestoviny hotové, scedíme ich a necháme vychladnúť. Surimi tyčinky nakrájame na 4 – 5 milimetrové tenké kolieska.
  • 2 Pripravíme dresing z majonézy, tatárskej omáčky, cukru, Podravky ochucovadla Natur, soli, čierneho korenie a smotany (podľa chuti). Do vychladnutých cestovín pridáme nakrájané krabie tyčinky surimi a dresing. Všetko dobre premiešame a dochutíme podľa vlastnej chuti.

Porcia

Šalát podávame na dezertnom tanieri alebo miske, ozdobený čerstvou petržlenovou vňaťou.

Malé tajomstvá

Semolinové cestoviny sú cestoviny zo 100 % tvrdej pšenice a sú výživovo hodnotnejšie ako klasické cestoviny.

Zdieľať s priateľmi