Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Mediteránska rapsódia

Kurča na bielom víne
Grilovaný hamburger
Sladká bravčová panenka
Polievka z bôbu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zeleninové špízy
Jemný hubový guláš
Kuracie mäso so zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracie fajitas
Biela ryba s fazuľou
Pečená jahňacina s mandľami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Ražniči z lososa
Pikantné bravčové závitky
Losos s cuketovou krustou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Vyprážaný syr
Biela treska
Nové zemiaky s Ajvarom
Lasagne z panvice
Rolky z roštenky so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mrkvová polievka
Cestovinový šalát so surimi
Tuniakový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ravioly so šalviou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Kuracie prsia pečené v rúre
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Caponata a lá Podravka
Pohánka s klobásou
Okúzľujúce letné kurča
Lahodné pečené zemiaky
Zapečené špagety s tuniakom
Letné zeleninové ragú
Hrachová polievka
Guláš z cíceru a mangoldu
Cuketové jednohubky
Polievka s mäsovými guličkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pizza v zemiakoch
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované rebierka
Bravčová panenka so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
Hubový guľáš
Šošovicová polievka so špenátom
Pikantná rybacia zmes
Polievka z fazuľových strukov
Tekvicová polievka s jablkom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Tournedos s maslovou zeleninou
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

Špagety s paradajkovo-tuniakovou omáčkou posypané nastúhaným ovčím syrom ozdobte lístkami bazalky a vychutnávajte si stredomorskú chuť.

Suroviny

350 g špagiet Podravka
500 g pasírovaných paradajok Podravka
2 konzervy tuniaka v rastlinnom oleji EVA
100 ml bieleho vína
50 ml olivového oleja
60 g cibule
50 g čiernych olív
1 lyžička cukru
1 lyžička ochucovadla Stredomorie Podravka
1 lyžica kapár
ovčí syr alebo parmezán
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 V panvici zohrejeme olivový olej a opražíme najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 2 Keď sa paradajky zvaria, pridáme cukor a ochucovadlo Stredomorie Podravka. Zalejeme vínom a necháme variť na miernom ohni.
  • 3 Pridáme zcedené tuniaky, olivy a kapary a podľa potreby dochutíme soľou a korením.
  • 4 Špagety uvaríme v mierne osolenej vode a zcedíme.

Tip

Jedlo môžete pripraviť aj tak, že špagety uvaríte, potom ich zcedíte, pridáte k omáčke a krátko povaríte.

Porcia

Špagety zalejte pripravenou omáčkou, posypte nastrúhaným ovčím syrom, ozdobte lístkami bazalky a podávajte.

Zdieľať s priateľmi