Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Párky v slanine

Tournedos s maslovou zeleninou
Mediteránska rapsódia
Nové zemiaky s Ajvarom
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie prsia pečené v rúre
Rizoto na španielsky spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pečená jahňacina s mandľami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pohánka s klobásou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Paradajková polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Lahodné pečené zemiaky
Guláš z cíceru a mangoldu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Treska s vajíčkovým šalátom
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Bravčová panenka so zeleninou
Hrachová polievka
Cestovinový šalát so surimi
Rolky z roštenky so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčové kotlety s kuskusom
Ražniči z lososa
Kurča na bielom víne
Mrkvová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Ovocný šalát s kuracinou
Caponata a lá Podravka
Špagety s jesennou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie fajitas
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Lasagne z panvice
Losos s cuketovou krustou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Biela ryba s fazuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Grilované rebierka
Šošovicová polievka so špenátom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Vyprážaný syr
Tuniakový šalát
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
Biela treska
Okúzľujúce letné kurča
Cuketové jednohubky
Grilovaný hamburger
Letné zeleninové ragú
Jemný hubový guláš
Pizza v zemiakoch
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pikantná rybacia zmes
Polievka z rukoly a kreviet
Tekvicová polievka s jablkom
Špagety zo Stredomoria
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Viac receptov pre túto náladu

Zabalené párky opečiete novým spôsobom a vychutnávajte si skvelú chuť v kombinácii s Ajvarom od Podravky.

Suroviny

8 väčších párkov
16 tenkých plátkov slaniny
2 lyžice javorového sirupu
1 lyžička Podravka ochucovadla pikant
8 plátkov syra čedar
Ajvar jemný Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Javorový sirup zmiešame s Podravka ochucovadlom pikant.
  • 2 Párky prekrojíme na polovicu a potrieme ich pripravenou zmesou. Plátky čedaru prekrojíme na polovicu a zabalíme do nich párky.
  • 3 Pripravené párky ešte obalíme slaninou a na každom konci ich spevníme špáradlom.
  • 4 Párky opekáme na grilovacej panvici alebo grile, dokým nie je slanina chrumkavá.

Tip

Takto zabalené párky môžete takisto obaliť natenko rozvaľkaným lístkovým cestom a upiecť ich v rúre.

Porcia

Podávame teplé s jemným Ajvarom Podravka a opečeným chlebom.

Zdieľať s priateľmi