Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Tuniakový šalát

Kurča na bielom víne
Lahodné pečené zemiaky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Mediteránska rapsódia
Špagety s jesennou omáčkou
Vyprážaný syr
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Hrachová polievka
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát so surimi
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Špagety zo Stredomoria
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilovaný hamburger
Tournedos s maslovou zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Párky v slanine
Biela ryba s fazuľou
Paradajková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčová panenka so zeleninou
Ravioly so šalviou
Okúzľujúce letné kurča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Biela treska
Hubový guľáš
Pikantné bravčové závitky
Tekvicová polievka s jablkom
Ražniči z lososa
Losos s cuketovou krustou
Nové zemiaky s Ajvarom
Mrkvová polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka s mäsovými guličkami
Teľacie kotlety so zeleninou
Zeleninové špízy
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie fajitas
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Lasagne z panvice
Zapečené špagety s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie tyčinky v kečupe
Jemný hubový guláš
Grilované rebierka
Polievka z rukoly a kreviet
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pohánka s klobásou
Polievka z bôbu
Cuketové jednohubky
Sladká bravčová panenka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pizza v zemiakoch
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky z roštenky so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Guláš z cíceru a mangoldu
Pikantná rybacia zmes
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie prsia pečené v rúre
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Výborný tuniakový šalát vás zasýti bez výčitiek svedomia počas leta, no môžete si ho s radosťou dopriať aj počas zimných mesiacov.

Suroviny

2 konzervy Eva tuniaka v rastlinnom oleji
1 hlávkový šalát
1 cibuľa šalotka
300 g cherry paradajok
rukola
Podravka na šalát
olivový olej
šťava z citróna

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby10 min

  • 1 Šalát natrháme na stredne veľké kúsky, cibuľu nakrájame na tenké prúžky, cherry paradajky na polovičky.
  • 2 Spolu s rukolou zľahka premiešame a dochutíme Podravkou na šalát. Pokvapkáme citrónovou šťavou a polejeme olivovým olejom.
  • 3 Tuniaka jemne rozmrvíme vidličkou a vmiešame do šalátu.

Porcia

Šalát podávame ako predjedlo alebo ako prílohu k mäsu.

Malé tajomstvá

Podľa chuti môžeme použiť aj Eva tuniak v olivovom oleji alebo vo vlastnej šťave.

Zdieľať s priateľmi