Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami

Hubový guľáš
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety s jesennou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pohánka s klobásou
Treska s vajíčkovým šalátom
Kurča na bielom víne
Vyprážaný syr
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z fazuľových strukov
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčová panenka so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie tyčinky v kečupe
Cuketové jednohubky
Ravioly so šalviou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Tekvicová polievka s jablkom
Zapečené špagety s tuniakom
Tuniakový šalát
Mediteránska rapsódia
Kuracie mäso na thajský spôsob
Losos s cuketovou krustou
Caponata a lá Podravka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaný hamburger
Bravčové kotlety s kuskusom
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracie fajitas
Mrkvová polievka
Polievka z bôbu
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hrachová polievka
Kuracie prsia pečené v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Pikantné bravčové závitky
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Párky v slanine
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pikantná rybacia zmes
Teľacie kotlety so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajková polievka
Ražniči z lososa
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Tournedos s maslovou zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Jemný hubový guláš
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Zeleninové špízy
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z rukoly a kreviet
Rolky z roštenky so zeleninou
Biela treska
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Lasagne z panvice
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Ugrilované kúsky bravčovej panenky položte na kúsky opraženého celozrnného chleba, zalejte paradajkovou omáčkou a podávajte so šalátom z rukoly.

Suroviny

600 g bravčovej panenky
300 g cherry paradajok
100 ml vínneho octu
150 ml červeného vína
40 g cukru
5 strúčikov cesnaku
4 ks celozrnného chleba
2 lyžice olivového oleja
1 Podravka Grill Classic
soľ

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby45 min

  • 1 Bravčovú panenku nakrájame na hrubšie plátky, posypeme Podravkou Grill Classic a necháme postáť na chladnom mieste, aby chuť dobre prenikla do mäsa.
  • 2 Víno, ocot a cukor povaríme asi 10 minút.
  • 3 Paradajky nakrájame na polovice a dáme do hlbokej panvice. Pridáme uvarenú zmes, 4 celé strúčiky cesnaku, soľ a varíme, dokým sa omáčka nezredukuje.
  • 4 Kúsky bravčovej panenky ugrilujeme na dobre zahriatom grile.
  • 5 Kúsky chleba položíme na gril k mäsu a opečieme ich. Potom ich potrieme cesnakom a pokvapkáme olivovým olejom.

Tip

Mäso z chladničky nedávajte hneď na gril, ale nechajte ho postáť aspoň 30 minút v izbovej teplote. Toto zaručí rovnomerné pečenie. Ak mäso z chladničky rovno položíte na gril, bude zvonka rýchlo hotové a zvnútra surové. Ak ho budete grilovať dlhšie, môže sa stať, že ho spálite a mäso nebude ani chutné ani zdravé.

Porcia

Na každý opražený kúsok chleba dáme kúsok bravčovej panenky, zalejeme paradajkovou omáčkou a podávame so šalátom z rukoly.

Zdieľať s priateľmi