Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Varená hovädzina s chrenovou omáčkou

Bravčová panenka so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracie tyčinky v kečupe
Zapečené špagety s tuniakom
Špagety zo Stredomoria
Letné zeleninové ragú
Tuniakový šalát
Hrachová polievka
Ravioly so šalviou
Mrkvová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pohánka s klobásou
Hubový guľáš
Tournedos s maslovou zeleninou
Cuketové jednohubky
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bravčové kotlety s kuskusom
Ovocný šalát s kuracinou
Mediteránska rapsódia
Špagety s jesennou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Grilované rebierka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Sladká bravčová panenka
Kurča na bielom víne
Lasagne z panvice
Okúzľujúce letné kurča
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pizza v zemiakoch
Pikantná rybacia zmes
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Polievka s mäsovými guličkami
Vyprážaný syr
Polievka z bôbu
Jemný hubový guláš
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Párky v slanine
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z rukoly a kreviet
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Losos s cuketovou krustou
Kuracie fajitas
Polievka z fazuľových strukov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Caponata a lá Podravka
Cestovinový šalát so surimi
Grilovaný hamburger
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči z lososa
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rolky z roštenky so zeleninou
Biela treska
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie prsia pečené v rúre
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zeleninové špízy
Lahodné pečené zemiaky
Viac receptov pre túto náladu

Jemné a šťavnaté hovädzie mäso preliate chrenovo-jablkovou omáčkou je perfektnou voľbou, ak chcete podávať na tanieri netradičné ale o to viac chutné jedlo.

Suroviny

500 ml vody
1 kocka Podravka Natur zeleninového bujónu
600 g hovädzieho mäsa
Chrenová omáčka:
150 g chrenu
300 ml vody, v ktorej sa varila hovädzina
200 g jabĺk
soľ
50 ml jablčného octu
lyžička cukru

Použili sme

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

PODRAVKA NATUR polievka s bulgurom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Do vriacej vody dáme kocku zeleninového bujónu, hovädzie mäso a necháme zvariť. Varíme na miernom ohni, dokým mäso nebude mäkké.
  • 2 Chren obielime, nastrúhame a zalejeme vodou, v ktorej sa varilo mäso. Pridáme nastrúhané jablko, soľ, ocot a cukor a krátko povaríme.

Tip

Ak chcete mať mäso jemné a šťavnaté, vždy ho dajte do vriacej vody. Horúca voda uzatvára póry v mäse a mäso ostane šťavnaté a zachová si všetky živiny.

Porcia

Hovädzie mäso podávame preliate pripravenou omáčkou so zeleninou podľa vašej chuti alebo s chlebom.

Zdieľať s priateľmi