Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestoviny na stredomorský spôsob

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka z rukoly a kreviet
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie mäso so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Hubový guľáš
Caponata a lá Podravka
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie fajitas
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované rebierka
Biela treska
Polievka z bôbu
Vyprážaný syr
Mrkvová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Pohánka s klobásou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Grilovaný hamburger
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Hrachová polievka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie tyčinky v kečupe
Letné zeleninové ragú
Špagety zo Stredomoria
Bravčové kotlety s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Cestovinový šalát so surimi
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Sladká bravčová panenka
Ravioly so šalviou
Ovocný šalát s kuracinou
Tournedos s maslovou zeleninou
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Pečená jahňacina s mandľami
Teľacie kotlety so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Tekvicová polievka s jablkom
Lahodné pečené zemiaky
Jemný hubový guláš
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zapečené špagety s tuniakom
Nové zemiaky s Ajvarom
Párky v slanine
Lasagne z panvice
Ražniči z lososa
Pikantná rybacia zmes
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Mediteránska rapsódia
Biela ryba s fazuľou
Paradajková polievka
Kurča na bielom víne
Morčacina s citrónom a oreganom
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Pizza v zemiakoch
Viac receptov pre túto náladu

S chutným stredomorským jedlom si užijete deň naplno. Prekvapí vás jeho delikátna chuť a rýchla príprava.

Suroviny

50 ml olivového oleja
100 g mladej cibuľky
200 g čiernych olív
150 g sušených paradajok
1 lyžička kapár
1 kocka Zeleninového bujónu Podravka
500 ml vody
500 g Podravka cestovín (penne)
mandľové lupienky

Použili sme

Zeleninový bujón

Zeleninový bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Na olivovom oleji opražíme nakrájanú cibuľku. Pridáme olivy a sušené paradajky.
  • 2 Necháme opiecť, pridáme kapary a zalejeme horúcou vodou. Pridáme kocku zeleninového bujónu, zamiešame a necháme chvíľu dusiť.
  • 3 V druhom hrnci si pripravíme cestoviny - "al dente", podľa návodu na použitie. Uvarené cestoviny zmiešame s hotovou zmesou.

Porcia

Na záver posypeme mandľami, ktoré môžeme predtým opražiť na panvici.

Zdieľať s priateľmi