Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Pikantné bravčové závitky

Kuracie tyčinky v kečupe
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Losos s cuketovou krustou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Tournedos s maslovou zeleninou
Kurča na bielom víne
Biela ryba s fazuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pečená jahňacina s mandľami
Lasagne z panvice
Ražniči z lososa
Ovocný šalát s kuracinou
Nové zemiaky s Ajvarom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Mediteránska rapsódia
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované rebierka
Biela treska
Rizoto na španielsky spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Pohánka s klobásou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát so surimi
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Polievka z bôbu
Vyprážaný syr
Špagety s jesennou omáčkou
Paradajková polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Bravčová panenka so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Guláš z cíceru a mangoldu
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Zeleninové špízy
Jemný hubový guláš
Pizza v zemiakoch
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Letné zeleninové ragú
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z fazuľových strukov
Ravioly so šalviou
Pikantná rybacia zmes
Kuracie mäso na thajský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčové kotlety s kuskusom
Hrachová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mrkvová polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Špagety zo Stredomoria
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hubový guľáš
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie mäso so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Tuniakový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Pikantné jedlá majú svojich priaznivcov po celom svete. Ak ste jedným z nich práve vy, tento recept si určite zamilujete.

Suroviny

800 g bravčových rezňov z karé
1 lyžica Podravky ochucovadla Pikant
50 g Podravka Ajvaru pikant
200 g anglickej slaniny
200 g syra ementál
50 g oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Bravčové rezne naklepeme, potrieme Ajvarom a ochutíme Podravkou Pikant. Na pracovnej doske si pripravíme 2 plátky anglickej slaniny, na ktorú položíme plátok mäsa, ktorý naplníme kúskom syra a všetko zvinieme do závitku.
  • 2 Takto pokračujeme s ostatnými rezňami. Pripravené závitky napichneme na ihlu a opekáme na oleji z oboch strán. Opečené závitky dáme zapiecť do rúry na 10 - 15 minút na 180 °C.

Porcia

Pred podávaním závitky prekrojíme a podávame so zemiakovou kašou.

Malé tajomstvá

Ak nemáte radi pikantné jedlá, môžete použiť Ajvar jemný a Podravku ochucovadlo Stredomorie.

Zdieľať s priateľmi