Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Bravčová panenka so zeleninou

Biela ryba s fazuľou
Ražniči z lososa
Pečená jahňacina s mandľami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaný hamburger
Caponata a lá Podravka
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lasagne z panvice
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sladká bravčová panenka
Tournedos s maslovou zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Jemný hubový guláš
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Teľacie kotlety so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Lahodné pečené zemiaky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Kuracie fajitas
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Tekvicová polievka s jablkom
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s kuskusom
Hubový guľáš
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Vyprážaný syr
Letné zeleninové ragú
Kuracie tyčinky v kečupe
Ovocný šalát s kuracinou
Špagety zo Stredomoria
Kurča na bielom víne
Ravioly so šalviou
Zapečené špagety s tuniakom
Špagety s jesennou omáčkou
Paradajková polievka
Grilované rebierka
Polievka s mäsovými guličkami
Mrkvová polievka
Pikantná rybacia zmes
Rizoto na španielsky spôsob
Cuketové jednohubky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestoviny na stredomorský spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka z bôbu
Zeleninové špízy
Pizza v zemiakoch
Nové zemiaky s Ajvarom
Hrachová polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Biela treska
Kuracie mäso so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka z rukoly a kreviet
Guláš z cíceru a mangoldu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Mediteránska rapsódia
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Tuniakový šalát
Cestovinový šalát so surimi
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Párky v slanine
Viac receptov pre túto náladu

Chutné jedlo si nutne nevyžaduje dlhú prípravu, a preto tento pokrm pripravíte takmer v okamihu.

Suroviny

1 kg bravčovej panenky
1 Podravka na bravčové mäso
olej na vyprážanie
Na prílohu:
500 g žltých strukov
300 g mrkvy
300 g mrazeného hrášku
3 lyžice olivového oleja
soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Mäso umyjeme, osušíme, vysypeme obsah balíčka Podravky na bravčové mäso a necháme ho pôsobiť aspoň 30 minút.
  • 2 Struky a mrkvu očistíme a umyjeme.
  • 3 Mrkvu nakrájame na krúžky a uvaríme ju spolu s hráškom a strukmi v osolenej vode. Po uvarení zmes scedíme a zmiešame s teplým olivovým olejom.
  • 4 V predhriatej panvici na oleji usmažíme mäso dozlatista.
  • 5 Pridáme trochu vody a udusíme ho domäkka.

Porcia

Mäso podávame s uvarenou zeleninou zmiešanou s olivovým olejom.

Malé tajomstvá

Takto ochutené bravčové je vhodné aj na obaľovanie.

Zdieľať s priateľmi