Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Treska s vajíčkovým šalátom

Polievka s mäsovými guličkami
Biela ryba s fazuľou
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilované rebierka
Hubový guľáš
Pikantné bravčové závitky
Rolky z roštenky so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Guláš z cíceru a mangoldu
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Chutný šalát z opečených zemiakov
Párky v slanine
Kuracie tyčinky v kečupe
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Letné zeleninové ragú
Hrachová polievka
Bravčová panenka so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Biela treska
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie mäso so zeleninou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Caponata a lá Podravka
Mediteránska rapsódia
Špagety zo Stredomoria
Grilovaný hamburger
Okúzľujúce letné kurča
Cuketové jednohubky
Bravčové kotlety s kuskusom
Špagety s jesennou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Jemný hubový guláš
Polievka z rukoly a kreviet
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z bôbu
Mrkvová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie prsia pečené v rúre
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Losos s cuketovou krustou
Cestovinový šalát so surimi
Lasagne z panvice
Morčacina s citrónom a oreganom
Ovocný šalát s kuracinou
Lahodné pečené zemiaky
Zapečené špagety s tuniakom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Vyprážaný syr
Kurča na bielom víne
Ravioly so šalviou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Paradajková polievka
Pikantná rybacia zmes
Pohánka s klobásou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Opečená treska je vždy na stole vítaná, preto si vychutnajte jednoduché a chutné jedlo podávané s bohatým vajíčkovým šalátom a Ajvarom od Podravky.

Suroviny

800 g filé z tresky
1 lyžica Podravka ochucovadla
100 g kyslých uhoriek
70 g vlašských orechov
4 vajcia
Ajvar jemný Podravka
olivový olej
niekoľko kapár
zväzok jarnej cibuľky

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Filé z tresky potrieme zmesou vytvorenou z Podravka ochucovadla a olivového oleja a necháme chvíľku postáť. Na rozpálenom oleji opečieme tresku. Ku koncu pečenia pridáme niekoľko kapár.
  • 2 Na tvrdo uvarené vajcia prekrojíme na štvrtiny, podľa chuti osolíme, pridáme kyslé uhorky nakrájané na kocky, mladú cibuľku nakrájanú na kolieska a poriadne premiešame.
  • 3 Pokvapkáme olivovým olejom a pridáme nasekané lieskové orechy.

Tip

Namiesto kapár môžete použiť čierne olivy.

Porcia

Tresku podávame s vajíčkovým šalátom a jemným Ajvarom od Podravky.

Zdieľať s priateľmi