Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Grilovaný hamburger

Zapečené špagety s tuniakom
Rolky z roštenky so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cuketové jednohubky
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Lasagne z panvice
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Hrachová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Guláš z cíceru a mangoldu
Biela ryba s fazuľou
Špagety zo Stredomoria
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z fazuľových strukov
Polievka z rukoly a kreviet
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantné bravčové závitky
Pečená jahňacina s mandľami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Kuracie fajitas
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované rebierka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ravioly so šalviou
Teľacie kotlety so zeleninou
Ražniči z lososa
Bravčové kotlety s kuskusom
Cestovinový šalát so surimi
Lahodné pečené zemiaky
Hubový guľáš
Nové zemiaky s Ajvarom
Mediteránska rapsódia
Rizoto na španielsky spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Jemný hubový guláš
Caponata a lá Podravka
Paradajková polievka
Pikantná rybacia zmes
Vyprážaný syr
Sladká bravčová panenka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Morčacina s citrónom a oreganom
Letné zeleninové ragú
Mrkvová polievka
Pohánka s klobásou
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové špízy
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pizza v zemiakoch
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Okúzľujúce letné kurča
Párky v slanine
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z bôbu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kurča na bielom víne
Kuracie mäso so zeleninou
Biela treska
Kuracie prsia pečené v rúre
Tuniakový šalát
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.

Suroviny

700 g mletého hovädzieho mäsa
1 Podravka Grill Classic
80 g cibule
4 ks pečiva na hamburger
4 vajcia
4 plátky syra
100 g slaniny
50 ml oleja
4 lyžice majonézy
Ajvar jemný Podravka
soľ
čierne korenie mleté

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, Podravkou Grill Classic, soľou a korením, poriadne premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
  • 2 Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanej slaniny a opražíme ju dozlatista.
  • 3 Gril poriadne zahrejeme, potrieme olivovým olejom a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
  • 4 Na panvicu pridáme olej a vajcia a poriadne ich opečieme.
  • 5 Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným Podravka. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce.

Tip

Pri príprave mäsa na hamburger je dôležité, aby ste mäso veľmi nemiešali. Premiešajte ho len zľahka, rýchlo vytvarujte do placiek, ale nie príliš tenkých, aby bolo mäso poriadne šťavnaté.

Porcia

Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.

Zdieľať s priateľmi