Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Guláš z cíceru a mangoldu

Tekvicová polievka s jablkom
Grilovaný hamburger
Ovocný šalát s kuracinou
Jemný hubový guláš
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ražniči z lososa
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Paradajková polievka
Ravioly so šalviou
Kuracie prsia pečené v rúre
Pečená jahňacina s mandľami
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rolky z roštenky so zeleninou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Losos s cuketovou krustou
Lahodné pečené zemiaky
Zapečené špagety s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Letné zeleninové ragú
Pikantná rybacia zmes
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Šošovicová polievka so špenátom
Mrkvová polievka
Kurča na bielom víne
Lasagne z panvice
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso so zeleninou
Cuketové jednohubky
Hrachová polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Biela treska
Zeleninové špízy
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Cestovinový šalát so surimi
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hubový guľáš
Polievka z fazuľových strukov
Polievka z rukoly a kreviet
Bravčová panenka so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované rebierka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rizoto na španielsky spôsob
Vyprážaný syr
Tuniakový šalát
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Treska s vajíčkovým šalátom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Pizza v zemiakoch
Morčacina s citrónom a oreganom
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Pohánka s klobásou
Párky v slanine
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mediteránska rapsódia
Biela ryba s fazuľou
Kuracie fajitas
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
Viac receptov pre túto náladu

Teplý guláš z cíceru a manglodu podávajte s hriankou a užite si jeho vynikajúcu chuť.

Suroviny

3 polievkové lyžice olivového oleja
1 malá cibuľa (60 g)
480 g uvareného Lagris cíceru
100 g mangoldu
1 bal. Podravka krájaných paradajok (390 g)
1 čajová lyžička cukru
mleté čierne korenie
½ čili papričky
1 polievková lyžica Podravky ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 Cibuľu osmažíme na olivovom oleji, pridáme najemno nasekaný cesnak a krájané paradajky. Ochutíme jednou lyžicou Podravky, cukrom, nasekanou čili papričkou a necháme variť asi 5-10 minút. Pridáme uvarený cícer a zalejeme 700 ml vody.
  • 2 Keď guláš zovrie, pridáme nasekaný mangold a varíme ešte ďalších 5-10 minút.
  • 3 Osolíme, okoreníme a podávame teplé s hriankou.

Malé tajomstvá

Tento istý recept môžete použiť aj na prípravu fazuľového gulášu.

Zdieľať s priateľmi