Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou

Losos s cuketovou krustou
Tuniakový šalát
Pohánka s klobásou
Letné zeleninové ragú
Rizoto na španielsky spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové špízy
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Hubový guľáš
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová polievka so špenátom
Grilované rebierka
Pečená jahňacina s mandľami
Špagety s jesennou omáčkou
Hrachová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Polievka z bôbu
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mrkvová polievka
Kuracie fajitas
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Sladká bravčová panenka
Pizza v zemiakoch
Lahodné pečené zemiaky
Bravčová panenka so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka z fazuľových strukov
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Párky v slanine
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Polievka s mäsovými guličkami
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie tyčinky v kečupe
Špagety zo Stredomoria
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tournedos s maslovou zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety s kuskusom
Pikantná rybacia zmes
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Caponata a lá Podravka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Rolky z roštenky so zeleninou
Jemný hubový guláš
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Kurča na bielom víne
Nové zemiaky s Ajvarom
Grilovaný hamburger
Vyprážaný syr
Cuketové jednohubky
Lasagne z panvice
Pikantné bravčové závitky
Biela treska
Ražniči z lososa
Guláš z cíceru a mangoldu
Okúzľujúce letné kurča
Biela ryba s fazuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Ravioly so šalviou
Mediteránska rapsódia
Viac receptov pre túto náladu

Časovo nenáročný šalát si obľúbite aj v lete aj v zime, pretože kombinácia tuniak a cestoviny je vždy perfektná voľba.

Suroviny

150 g taveného syra
150 g majonézy
2 x 160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
200 g čerstvej uhorky
200 g cestovín Podravka Fusilli
1 lyžička Podravka ochucovadla Stredomorie
soľ
čierne korenie mleté

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Zmiešame mojanézu a tavený syr a urobíme lahodnú omáčku. Pridáme Podravka ochucovadlo a podľa potreby dochutíme soľou a čiernym korením.
  • 2 Tuniaka rozdrobíme na malé kúsky a uhorku nakrájame na malé kocky.
  • 3 Cestoviny Podravka uvaríme podľa návodu, zcedíme a necháme vychladnúť. Pridáme tuniaka, uhorku a všetko to zalejeme pripravenou omáčkou.

Tip

V zime môžete čerstvú uhorku nahradiť kyslou zaváranou.

Zdieľať s priateľmi