Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Caponata a lá Podravka

Cuketové jednohubky
Tuniakový šalát
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky z roštenky so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Morčacina s citrónom a oreganom
Pohánka s klobásou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Špagety zo Stredomoria
Sladká bravčová panenka
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie fajitas
Mrkvová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Kurča na bielom víne
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Cestovinový šalát so surimi
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kuracie tyčinky v kečupe
Lasagne z panvice
Zeleninové špízy
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela treska
Šošovicová polievka so špenátom
Vyprážaný syr
Hubový guľáš
Rizoto na španielsky spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z rukoly a kreviet
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pikantné bravčové závitky
Hrachová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracie mäso so zeleninou
Nové zemiaky s Ajvarom
Jemný hubový guláš
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Grilovaný hamburger
Lahodné pečené zemiaky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Grilované rebierka
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Bravčová panenka so zeleninou
Ravioly so šalviou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety s jesennou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Paradajková polievka
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Polievka s mäsovými guličkami
Ražniči z lososa
Pikantná rybacia zmes
Kuracie mäso na thajský spôsob
Párky v slanine
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Pizza v zemiakoch
Zapečené špagety s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Cestoviny s kozím syrom a baklažánom ochutené ochucovadlom Podravka a oreganom vám svojou mediteránskou chuťou prinesú more a chuť leta.

Suroviny

350 g cestovín Podravka (Fusilli)
200 g ricotty (kozí syr)
1 lúpané paradajky celé Podravka
1 baklažán
1 strúčik cesnaku
3 lyžice olivového oleja
1 lyžica ochucovadla Podravka
1/2 lyžičky oregana

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby20 min

  • 1 Na zohriatom olivovom oleji opražíme baklažán nakrájaný na kocky.
  • 2 Za stáleho miešania pridáme pretlačený cesnak, lúpané paradajky Podravka, ochucovadlo Podravka, oregano a krátko povaríme.
  • 3 Pridáme uvarené cestoviny a dusíme na miernom ohni dovtedy, dokým sa omáčka nespojí s cestovinami.
  • 4 Nakoniec len jemno vmiešame nakrájanú ricottu.

Tip

Nakoniec môžete pridať aj nasekanú bazalku alebo petržlenovú vňať.

Porcia

Podávajte teplé.

Zdieľať s priateľmi