Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Nové zemiaky s Ajvarom

Kuracie prsia pečené v rúre
Paradajková polievka
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Lasagne z panvice
Pikantná rybacia zmes
Kuracie fajitas
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Párky v slanine
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Sladká bravčová panenka
Grilovaný hamburger
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát so surimi
Morčacina s citrónom a oreganom
Kurča na bielom víne
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pečená jahňacina s mandľami
Biela treska
Kuracie mäso na thajský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Ovocný šalát s kuracinou
Ravioly so šalviou
Hubový guľáš
Tuniakový šalát
Šošovicová polievka so špenátom
Hrachová polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pizza v zemiakoch
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s fazuľou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ražniči z lososa
Treska s vajíčkovým šalátom
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Zapečené špagety s tuniakom
Vyprážaný syr
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bravčová panenka so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Bravčové kotlety s kuskusom
Okúzľujúce letné kurča
Jemný hubový guláš
Pohánka s klobásou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Pikantné bravčové závitky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cuketové jednohubky
Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z bôbu
Polievka z fazuľových strukov
Mrkvová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Mediteránska rapsódia
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lahodné pečené zemiaky
Špagety zo Stredomoria
Grilované rebierka
Viac receptov pre túto náladu

Ak pripravíte nové zemiaky s obzvlášť chutným Ajvarom od Podravky a Podravkou na pečené zemiaky, tak dostanete skvelé jedlo, ktoré budete chcieť jesť každý deň.

Suroviny

1 kg malých nových zemiakov
1 Podravka na pečené zemiaky
2 lyžice domácej bravčovej masti
100 g jemného Ajvaru Podravka
petržlenová vňať

Použili sme

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Podravka NATUR na pečené zemiaky

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Zemiaky poriadne umyjeme, dáme ich do studenej neosolenej vody a položíme na oheň. Varíme asi 15 minút a potom ich zcedíme.
  • 2 Posypeme ich Podravkou na pečené zemiaky, zalejeme ich roztopenou bravčovou masťou a dobre premiešame.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na rozohriatu grilovaciu panvicu alebo gril a pečieme ich, dokým nebudú pekné zlatisté a mäkké v strede.
  • 4 Hotové zemiaky vyberieme do misky, pridáme Ajvar Podravka, posypeme petržlenovou vňáťou a poriadne premiešame.

Tip

Ajvar môžete zamiešať aj do zemiakov spolu s Podravkou na pečené zemiaky a masťou a až potom ich piecť.

Porcia

Podávame samostatne alebo na grilovačke s grilovaným mäsom podľa vašej chuti.

Zdieľať s priateľmi