Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Paradajková polievka

Mediteránska rapsódia
Ražniči z lososa
Guláš z cíceru a mangoldu
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Zapečené špagety s tuniakom
Pikantná rybacia zmes
Treska s vajíčkovým šalátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pizza v zemiakoch
Ovocný šalát s kuracinou
Hubový guľáš
Rizoto na španielsky spôsob
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Vyprážaný syr
Biela ryba s fazuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pečená jahňacina s mandľami
Tuniakový šalát
Pohánka s klobásou
Párky v slanine
Kurča na bielom víne
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z fazuľových strukov
Jemný hubový guláš
Kuracie mäso so zeleninou
Rolky z roštenky so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Ravioly so šalviou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Grilované rebierka
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantné bravčové závitky
Lahodné pečené zemiaky
Tournedos s maslovou zeleninou
Biela treska
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Polievka z bôbu
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie fajitas
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilovaný hamburger
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hrachová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mrkvová polievka
Okúzľujúce letné kurča
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zeleninové špízy
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Letné zeleninové ragú
Caponata a lá Podravka
Sladká bravčová panenka
Cestovinový šalát so surimi
Teľacie kotlety so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Nové zemiaky s Ajvarom
Cuketové jednohubky
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lasagne z panvice
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
390 g Podravka krájaných paradajok s bazalkou a oreganom
1 l paradajkového džúsu
1 dcl vody
1 lyžica Podravky ochucovadla
soľ
čierne korenie
cukor
parmezán
bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby20 min

  • 1 Na horúcom oleji orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak. Pridáme krájané paradajky s bazalkou a oreganom.
  • 2 Celú zmes premiešame, zalejeme paradajkovým džúsom a 1 dcl vody a necháme prevrieť.
  • 3 Polievku dochutíme Podravka ochucovadlom, čiernym korením, soľou, cukrom a krátko povaríme.

Porcia

Podávame s parmezánom a ozdobíme bazalkou.

Malé tajomstvá

Pre dosiahnutie hladkej krémovej polievky použijeme elektronický mixér.

Zdieľať s priateľmi