Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cuketové jednohubky

Letné zeleninové ragú
Kuracie tyčinky v kečupe
Morčacina s citrónom a oreganom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie mäso so zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Tuniakový šalát
Paradajková polievka
Pikantné bravčové závitky
Losos s cuketovou krustou
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestovinový šalát so surimi
Guláš z cíceru a mangoldu
Jemný hubový guláš
Ravioly so šalviou
Kuracie fajitas
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilované rebierka
Sladká bravčová panenka
Grilovaný hamburger
Okúzľujúce letné kurča
Bravčová panenka so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s kuskusom
Ražniči z lososa
Ovocný šalát s kuracinou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Lahodné pečené zemiaky
Mrkvová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kurča na bielom víne
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Hubový guľáš
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rizoto na španielsky spôsob
Pizza v zemiakoch
Špagety s jesennou omáčkou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Párky v slanine
Chutný šalát z opečených zemiakov
Vyprážaný syr
Hrachová polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z fazuľových strukov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pikantná rybacia zmes
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lasagne z panvice
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Treska s vajíčkovým šalátom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Polievka z bôbu
Tekvicová polievka s jablkom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Zeleninové špízy
Šošovicová polievka so špenátom
Špagety zo Stredomoria
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Biela treska
Pohánka s klobásou
Caponata a lá Podravka
Pečená jahňacina s mandľami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Biela ryba s fazuľou
Mediteránska rapsódia
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Studené jednohubky z tekvice alebo baklažánu sú perfektným jedlom, ak pripravujete doma nejakú párty alebo čakáte dôležitých hostí, ktorých chcete ohúriť.

Suroviny

2 - 3 stredné cukety
2 lyžice olivového oleja
150 g syra ricotta
160 g Eva tuniaka v olivovom oleji
1 lyžička Podravka Natur ochucovadla Stredomorie
1 lyžica nasekanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Podravka NATUR ochucovadlo Stredomorie

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Cukety nakrájame na dlhé, tenké plátky a opečieme ich na naolejovanej panvici (môže byť aj grilovacia). Keď trošku zmäknú, dajú sa ohnúť, tak ich presunieme na papierový obrúsok, aby sa zbavili tuku.
  • 2 Syr, tuniak, Podravku Natur a petržlenovú vňať spolu poriadne zmiešame a vytvoríme tak plnku. Na každý jeden plátok cukety dáme za lyžicu plnky a zrolujeme ho.
  • 3 Toto zopakujeme s každým plátkom cukety a spevníme ich špáradlom.

Tip

Ak chcete trošku zmeniť chuť, môžete cuketu zameniť za mladý baklažán.

Porcia

Necháme v chladničke, dokým ich nebudeme podávať. Podávame ako predjedlo.

Zdieľať s priateľmi