Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Morčacina s citrónom a oreganom

Caponata a lá Podravka
Párky v slanine
Špagety zo Stredomoria
Špagety s jesennou omáčkou
Zeleninové špízy
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pohánka s klobásou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Mediteránska rapsódia
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Lahodné pečené zemiaky
Tuniakový šalát
Cuketové jednohubky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Paradajková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Pizza v zemiakoch
Letné zeleninové ragú
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z fazuľových strukov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kuracie fajitas
Pikantné bravčové závitky
Zapečené špagety s tuniakom
Tournedos s maslovou zeleninou
Biela treska
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z bôbu
Polievka z rukoly a kreviet
Cestoviny na stredomorský spôsob
Lasagne z panvice
Kuracie mäso so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Jemný hubový guláš
Vyprážaný syr
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestovinový šalát so surimi
Mrkvová polievka
Ražniči z lososa
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Nové zemiaky s Ajvarom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Hrachová polievka
Rolky z roštenky so zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Pikantná rybacia zmes
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Kurča na bielom víne
Chutný šalát z opečených zemiakov
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Grilovaný hamburger
Treska s vajíčkovým šalátom
Rizoto na španielsky spôsob
Šošovicová polievka so špenátom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Sladká bravčová panenka
Polievka s mäsovými guličkami
Bravčová panenka so zeleninou
Grilované rebierka
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Teľacie kotlety so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Pečená jahňacina s mandľami
Biela ryba s fazuľou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi