Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku

Ravioly so šalviou
Treska s vajíčkovým šalátom
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Párky v slanine
Lasagne z panvice
Šošovicová polievka so špenátom
Guláš z cíceru a mangoldu
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z rukoly a kreviet
Kurča na bielom víne
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tekvicová polievka s jablkom
Hubový guľáš
Kuracie fajitas
Mediteránska rapsódia
Biela treska
Polievka s mäsovými guličkami
Kuracie prsia pečené v rúre
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie mäso so zeleninou
Zapečené špagety s tuniakom
Caponata a lá Podravka
Polievka z bôbu
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestovinový šalát so surimi
Bravčová panenka so zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Biela ryba s fazuľou
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ovocný šalát s kuracinou
Bravčové kotlety s kuskusom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilované rebierka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Okúzľujúce letné kurča
Tournedos s maslovou zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Vyprážaný syr
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Sladká bravčová panenka
Pohánka s klobásou
Rizoto na španielsky spôsob
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Špagety s jesennou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Tuniakový šalát
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hrachová polievka
Špagety zo Stredomoria
Grilovaný hamburger
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Nové zemiaky s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jemný hubový guláš
Pikantná rybacia zmes
Cuketové jednohubky
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka
Pizza v zemiakoch
Mrkvová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Zeleninové fašírky sú jedlom, ktoré si môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny, alebo z tej, ktorú nájdete doma v chladničke.

Suroviny

350 g póru
450 g mrkvy
300 g zemiakov
štipku soli
1 lyžica ochucovadla Podravka Natur
100 g múky
100 g strúhanky
olej na vyprážanie

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby40 min

  • 1 Pór umyjeme, nakrájame na krúžky a dáme do hrnca.
  • 2 Mrkvu a zemiaky očistíme, ošúpeme, nakrájame na kocky a dáme do hrnca k póru. Zalejeme vodou, pridáme štipku soli a varíme na miernom ohni približne 15 minút.
  • 3 Uvarenú zeleninu scedíme a zmiešame s múkou a 50 g strúhanky.
  • 4 Všetko dobre premiešame a rukami vytvarujeme fašírky.
  • 5 Pripravené fašírky obalíme vo zvyšnej strúhanke a v oleji vypražíme dohneda.

Tip

Mrkvu môžete zameniť za tekvicu, pór za kel alebo môžete použiť vašu obľúbenú kombináciu zeleniny.

Porcia

Fašírky podávame s obľúbenou prílohou (ryža, zemiaky, bulgur,...) a šalátom.

Zdieľať s priateľmi