Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Bravčové kotlety s kuskusom

Rolky z roštenky so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Mrkvová polievka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Sladká bravčová panenka
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rizoto na španielsky spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Kuracie tyčinky v kečupe
Kurča na bielom víne
Zeleninové špízy
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Grilovaný hamburger
Caponata a lá Podravka
Tournedos s maslovou zeleninou
Grilované rebierka
Pohánka s klobásou
Pikantné bravčové závitky
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Párky v slanine
Losos s cuketovou krustou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Letné zeleninové ragú
Morčacina s citrónom a oreganom
Pikantná rybacia zmes
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Vyprážaný syr
Polievka z fazuľových strukov
Biela ryba s fazuľou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka z bôbu
Nové zemiaky s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Cestovinový šalát so surimi
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Lasagne z panvice
Cuketové jednohubky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Biela treska
Pizza v zemiakoch
Špagety s jesennou omáčkou
Hubový guľáš
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Jemný hubový guláš
Kuracie prsia pečené v rúre
Špagety zo Stredomoria
Treska s vajíčkovým šalátom
Ravioly so šalviou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčová panenka so zeleninou
Ražniči z lososa
Hrachová polievka
Kuracie fajitas
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Viac receptov pre túto náladu

Spojte chutné kotlety s kuskusom, posypte to lupienkami mandlí a mätou a podávajte zaujímavú a netradičnú kombináciu napríklad aj dnes na obed.

Suroviny

800 g bravčových kotliet
1 lyžica Podravka ochucovadla pikant
olej
10 g masla
2 lyžice balsamica
mladá cibuľka
lupienky mandlí
pár lístkov mäty
200 g kuskusu Podravka
70 g syra feta
niekoľko kvapiek olivového oleja

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Kotlety posypeme Podravka ochucovadlom pikant, votrieme do mäsa a necháme postáť približne 15 minút.
  • 2 Na rozpálenom oleji opečieme kotlety z oboch strán dozlata. Pridáme balsamico, premiešame a dusíme za stáleho podlievania malým množstvom vody.
  • 3 Nakoniec pridáme maslo, necháme kotlety krátko na ohni a potom ich vyberieme z panvice.
  • 4 Do panvice pridáme cibuľku nakrájanú na malé kúsky, necháme ju speniť, zamiešame a zložíme z ohňa.
  • 5 Kuskus zalejeme vriacou vodou, pridáme trošku soli, premiešame, prikryjeme a necháme postáť približne 5 minút.
  • 6 Potom kuskus premiešame vidličkou, necháme chvíľku vychladnúť, pridáme natrhaný feta syr a zľahka premiešame.

Tip

Pri príprave kuskusu dávajte pozor na množstvo vody, pretože kuskus za pomoci vody zväčší svoj objem trojnásobne.

Porcia

Kuskus naložíme na tanier, pridáme kotlety, prelejeme cibuľkou, posypeme lupienkami mandlí a mätou a podávame.

Zdieľať s priateľmi