Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kuracie fajitas

Mediteránska rapsódia
Rizoto na španielsky spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Morčacina s citrónom a oreganom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestovinový šalát so surimi
Paradajková polievka
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny na stredomorský spôsob
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s kuskusom
Mrkvová polievka
Grilované rebierka
Caponata a lá Podravka
Polievka z bôbu
Párky v slanine
Lasagne z panvice
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Losos s cuketovou krustou
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Tuniakový šalát
Pečená jahňacina s mandľami
Sladká bravčová panenka
Tekvicová polievka s jablkom
Kurča na bielom víne
Zapečené špagety s tuniakom
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Špagety s jesennou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Grilovaný hamburger
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cuketové jednohubky
Polievka s mäsovými guličkami
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Ražniči z lososa
Kuracie mäso so zeleninou
Zeleninové špízy
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodné pečené zemiaky
Hubový guľáš
Pikantná rybacia zmes
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety zo Stredomoria
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie prsia pečené v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Ovocný šalát s kuracinou
Letné zeleninové ragú
Polievka z rukoly a kreviet
Ravioly so šalviou
Pohánka s klobásou
Bravčová panenka so zeleninou
Vyprážaný syr
Jemný hubový guláš
Pizza v zemiakoch
Biela treska
Hrachová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Chutné, rýchle a ešte aj oku lahodiace jedlo, ktoré sa nemusíte báť pripraviť aj svojím hosťom.

Suroviny

1 kg kuracích pŕs
1 balenie Podravky Natur na zlaté kurča
2 lyžice citrónovej šťavy
4 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g paradajok
100 g zelenej papriky
100 g červenej papriky
280 g sterilizovanej kukurice Podravka
200 ml kyslej smotany
250 ml majonézy
8 torttíl
listový šalát

Použili sme

Podravka NATUR na zlaté kurča

Podravka NATUR na zlaté kurča

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 8 osoby45 min

  • 1 Kuracie prsia nakrájame na rezance a posypeme Podravkou na zlaté kurča. Pokvapkáme citrónovou šťavou a 2 lyžicami olivového oleja a dobre premiešame. Necháme marinovať približne 20 minút.
  • 2 Zvyšný olej dáme zohriať na panvicu a na ňom dozlatista opečieme cibuľu nakrájanú na plátky. Pridáme namarinované mäso a necháme piecť, dokým nebude zlatisté. Potom pridáme paradajku nakrájanú na štvrtiny a papriku nakrájanú na pásiky. Dusíme 15 minút, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Tortilly opečieme na suchej panvici.
  • 4 Kyslú smotanu zmiešame s majonézou.
  • 5 Do každej tortilly dáme listový šalát, rozdelíme pripravenú zmes, pridáme kukuricu a vytvorený dip.

Tip

Do tortilly môžete pridať akúkoľvek zeleninu podľa vašej chuti alebo akú nájdete v chladničke.

Porcia

Pripravenú tortillu zamotajte a okamžite podávajte.

Zdieľať s priateľmi