Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Losos s cuketovou krustou

Špagety s jesennou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Hubový guľáš
Rolky z roštenky so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rizoto na španielsky spôsob
Hrachová polievka
Ovocný šalát s kuracinou
Grilovaný hamburger
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Biela treska
Lasagne z panvice
Jemný hubový guláš
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracie mäso so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Bravčová panenka so zeleninou
Ražniči z lososa
Tekvicová polievka s jablkom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestovinový šalát so surimi
Teľacie kotlety so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Tuniakový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Vyprážaný syr
Grilované rebierka
Šošovicová polievka so špenátom
Kuracie fajitas
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Ravioly so šalviou
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Guláš z cíceru a mangoldu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové špízy
Sladká bravčová panenka
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka z bôbu
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z fazuľových strukov
Paradajková polievka
Pikantná rybacia zmes
Pizza v zemiakoch
Párky v slanine
Pikantné bravčové závitky
Kuracie prsia pečené v rúre
Cuketové jednohubky
Kurča na bielom víne
Mrkvová polievka
Mediteránska rapsódia
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Nové zemiaky s Ajvarom
Lahodné pečené zemiaky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Biela ryba s fazuľou
Špagety zo Stredomoria
Pohánka s klobásou
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte tohto lososa so zaujímavou krustou a vyčarujte tak svojej rodine alebo priateľom chutné a netradičné jedlo.

Suroviny

4 filety lososa
1/2 balenia Podravky Natur na ryby
kôpor sušený/čerstvý
3 mladé cukety
čierne korenie
soľ
3 lyžice olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR na ryby

Podravka NATUR na ryby

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Lososa posypeme Podravkou Natur na ryby a kôprom.
  • 2 Položíme ho dolu kožou do pekáča na pečenie a pokrytého papierom na pečenie.
  • 3 Cukety nakrájame na tenké rezance, okoreníme a osolíme ich a premiešame. Pripravenú zmes dáme na filety a pokvapkáme olivovým olejom.
  • 4 Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 15 minút.

Tip

Lososa nemôžete piecť príliš dlho, pretože nebude šťavnatý. Môžete do krusty pridať aj 70 g lupienkou mandlí a budete ju mať chrumkavejšiu.

Porcia

Lososa podávame s varenými zemiakmi alebo inou prílohou podľa chuti.

Zdieľať s priateľmi