Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kura s jemnou stredomorskou omáčkou

Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Morčacina s citrónom a oreganom
Lasagne z panvice
Cestovinový šalát so surimi
Párky v slanine
Kurča na bielom víne
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rolky z roštenky so zeleninou
Pizza v zemiakoch
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ravioly so šalviou
Jemný hubový guláš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie mäso so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Mrkvová polievka
Tuniakový šalát
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cuketové jednohubky
Polievka z bôbu
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Špagety s jesennou omáčkou
Pikantné bravčové závitky
Grilovaný hamburger
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Hrachová polievka
Caponata a lá Podravka
Kuracie prsia pečené v rúre
Ovocný šalát s kuracinou
Pikantná rybacia zmes
Polievka z rukoly a kreviet
Ražniči z lososa
Tekvicová polievka s jablkom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracie fajitas
Okúzľujúce letné kurča
Losos s cuketovou krustou
Sladká bravčová panenka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Teľacie kotlety so zeleninou
Bravčová panenka so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Lahodné pečené zemiaky
Mediteránska rapsódia
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové špízy
Tournedos s maslovou zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované rebierka
Pečená jahňacina s mandľami
Polievka s mäsovými guličkami
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pohánka s klobásou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s kuskusom
Biela ryba s fazuľou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Guláš z cíceru a mangoldu
Špagety zo Stredomoria
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Nové zemiaky s Ajvarom
Paradajková polievka
Biela treska
Vyprážaný syr
Zapečené špagety s tuniakom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Hubový guľáš
Viac receptov pre túto náladu

Tieto krehké kúsky kuracieho mäsa pripravené spolu so zeleným hráškom a pasírovanými paradajkami, podávané s gnocchi a posypané nastrúhaným syrom, sú ako stvorené stať sa trvalou súčasťou vášho jedálnička.

Suroviny

600 g kuracích pŕs
200 g mrazeného hrášku
3 polievkové lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
200 ml pasírovaných paradajok Podravka
100 ml bieleho vína
1 polievková lyžica nasekanej petržlenovej vňate
gnocchi
soľ
mleté čierne korenie
1 polievková lyžica Podravka ochucovadla

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby25 min

  • 1 V panvici na rozohriatom oleji opražíme na pásiky nakrájané kuracie mäso.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a mrazený hrášok, krátko spolu osmažíme a pridáme pasírované paradajky Podravka.
  • 3 Ochutíme jednou lyžicou Podravka ochucovadla, prilejeme víno a na miernom plameni necháme variť po dobu 5-10 minút.
  • 4 Pred podávaním podľa chuti osolíme, okoreníme a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Tip

Ak uprednostňujete hustejšie omáčky, môžete počas varenia do omáčky primiešať jednu čajovú lyžičku kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

Porcia

Podávame spolu s uvarenými gnocchi, posypané hoblinami nastrúhaného parmezánu.

Zdieľať s priateľmi