Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Dokonalá zelenina pečená v rúre

Ovocný šalát s kuracinou
Jemný hubový guláš
Treska s vajíčkovým šalátom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Polievka s mäsovými guličkami
Guláš z cíceru a mangoldu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Polievka z bôbu
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ravioly so šalviou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cuketové jednohubky
Špagety zo Stredomoria
Šošovicová polievka so špenátom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Špagety s jesennou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Mrkvová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z fazuľových strukov
Morčacina s citrónom a oreganom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Nové zemiaky s Ajvarom
Pikantné bravčové závitky
Hrachová polievka
Okúzľujúce letné kurča
Paradajková polievka
Sladká bravčová panenka
Zapečené špagety s tuniakom
Pizza v zemiakoch
Vyprážaný syr
Tournedos s maslovou zeleninou
Pečená jahňacina s mandľami
Biela treska
Tuniakový šalát
Grilované rebierka
Polievka z rukoly a kreviet
Caponata a lá Podravka
Biela ryba s fazuľou
Losos s cuketovou krustou
Bravčová panenka so zeleninou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Cestovinový šalát so surimi
Grilovaný hamburger
Ražniči z lososa
Zeleninové špízy
Kuracie mäso na thajský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Rolky z roštenky so zeleninou
Lasagne z panvice
Kurča na bielom víne
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Pohánka s klobásou
Kuracie prsia pečené v rúre
Pikantná rybacia zmes
Hubový guľáš
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Lahodné pečené zemiaky
Mediteránska rapsódia
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kuracie mäso so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Bravčové kotlety s kuskusom
Viac receptov pre túto náladu

Toto zapečené jedlo zo zeleniny si môžete pripraviť ako hlavné jedlo alebo ako prílohu. V oboch prípadoch budú chutiť rovnako dokonale.

Suroviny

1 kg zemiakov
1 červená paprika (150 g)
150 g zeleru
2 mrkvy (200 g)
1 cuketa (150 g)
1 cibuľa (100 g)
1 florentský fenikel (150 g)
15 g Podravky na pečenú zeleninu
5 polievkových lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR grill na zeleninu

Podravka NATUR grill na zeleninu

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Zeleninu nakrájame a rovnomerne rozmiestnime vo veľkej zapekacej mise alebo pekáči, posypeme Podravkou na pečenú zeleninu a premiešame.
  • 2 Polejeme olivovým olejom a zeleninu pečieme zhruba 50 minút v rúre vyhriatej na 200 °C.
  • 3 Podávame teplé ako hlavné jedlo alebo ako prílohu s pečeným mäsom.

Malé tajomstvá

Pokiaľ používate zeleninu s veľkým obsahom vody, ako je napríklad cuketa, pridajte ju k pečúcej sa zelenine, posypanú Podravkou na pečenie, až na posledných 15 minút pečenia.

Zdieľať s priateľmi