Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Rolky zo sviečkovice s Ajvarom

Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paradajková polievka
Biela ryba s fazuľou
Ravioly so šalviou
Kuracie tyčinky v kečupe
Biela treska
Hrachová polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilovaný hamburger
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Zeleninové špízy
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Párky v slanine
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso so zeleninou
Šošovicová polievka so špenátom
Caponata a lá Podravka
Jemný hubový guláš
Špagety zo Stredomoria
Lasagne z panvice
Mrkvová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Pikantná rybacia zmes
Bravčová panenka so zeleninou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rizoto na španielsky spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bravčové kotlety s kuskusom
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Tuniakový šalát
Ražniči z lososa
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Hubový guľáš
Tekvicová polievka s jablkom
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie mäso na thajský spôsob
Vyprážaný syr
Polievka z fazuľových strukov
Rolky z roštenky so zeleninou
Pohánka s klobásou
Guláš z cíceru a mangoldu
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety s jesennou omáčkou
Letné zeleninové ragú
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pizza v zemiakoch
Kuracie fajitas
Sladká bravčová panenka
Zapečené špagety s tuniakom
Nové zemiaky s Ajvarom
Tournedos s maslovou zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilované rebierka
Polievka z bôbu
Lahodné pečené zemiaky
Ovocný šalát s kuracinou
Cuketové jednohubky
Mediteránska rapsódia
Kurča na bielom víne
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z rukoly a kreviet
Treska s vajíčkovým šalátom
Viac receptov pre túto náladu

Do skvelého mäsa zrolujte syr, šunku a vašu obľúbenú salámu a vychutnávajte si pikantnú zmes vytvorenú z tých najlepších potravín.

Suroviny

1, 2 kg sviečkovice
4 lyžice pikatného Ajvaru Podravka
150 g tenkých plátkov syra
100 g tenkých koliesok pikantnej salámy
100 g tenkých plátkov šunky
1 lyžica Podravka ochucovadla
čierne korenie mleté
olej na potretie grilu/panvice

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby45 min

  • 1 Sviečkovicu očistíme, umyjeme a osušíme papierovou utierkou.
  • 2 Ostrým nožom narežeme sviečkovicu tak, aby sme dostali jeden veľký plátok. Posypeme Podravka ochucovadlom, zľahka okoreníme a poriadne votrieme do mäsa. Potrieme Ajvarom Podravka a poukladáme najprv vrstvu plátkov šunky, potom salámy a nakoniec syra.
  • 3 Mäso opatrne zrolujeme do rolády a poriadne upevníme kuchynskou niťou.
  • 4 Po každých 2,5 - 3 cm pichneme do rolády špajdľu na to, aby ste spevnili roládu. Niť dáme preč a roládu nakrájame pomedzi zapichnuté špajdle tak, aby sme dostali rolky.
  • 5 Takto pripravené rolky opečieme na dobre zahriatom grile alebo grilovacej panvici. Grilujeme ich dovtedy, kým nedostanú peknú zlatistú farbu.

Tip

Namiesto sviečkovej môžete použiť aj roštenku alebo teľacie pliecko.

Porcia

Podávame teplé s prílohou podľa vášho výberu a chuti. Odporúčame kuskus so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi