Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Cestoviny farfalle s kozím syrom

Cestoviny na stredomorský spôsob
Biela treska
Nové zemiaky s Ajvarom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Ovocný šalát s kuracinou
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety s jesennou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Šošovicová polievka so špenátom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Pohánka s klobásou
Vyprážaný syr
Zeleninové špízy
Kuracie prsia pečené v rúre
Lasagne z panvice
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie mäso so zeleninou
Sladká bravčová panenka
Caponata a lá Podravka
Cestovinový šalát so surimi
Chutný šalát z opečených zemiakov
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s fazuľou
Ravioly so šalviou
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Špagety zo Stredomoria
Losos s cuketovou krustou
Treska s vajíčkovým šalátom
Cuketové jednohubky
Párky v slanine
Tournedos s maslovou zeleninou
Mediteránska rapsódia
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Jemný hubový guláš
Guláš z cíceru a mangoldu
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z bôbu
Ražniči z lososa
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Tuniakový šalát
Kuracie tyčinky v kečupe
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Okúzľujúce letné kurča
Zapečené špagety s tuniakom
Grilovaný hamburger
Kurča na bielom víne
Polievka z fazuľových strukov
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Hrachová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka z rukoly a kreviet
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie fajitas
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie mäso na thajský spôsob
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilované rebierka
Hubový guľáš
Mrkvová polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Bravčová panenka so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Pikantná rybacia zmes
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte si toto ľahké a osviežujúce jedlo v letných mesiacoh. Zeleninu môžete pokvapkať kvalitným olivovým olejom, pretože vitamíny sa rozpúšťajú v tukoch.

Suroviny

500 g Podravka cestovín (farfalle)
1 konzerva čiernych olív
1 červená kapia
1 čili paprika - podľa chuti
500 g cherry paradajok
1 uhorka
Podravka na šalát
čerstvý kozí syr
soľ
korenie
olivový olej

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby35 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale "al dente" (akurát na zub). 
  • 2 Nakrájame si zeleninu na drobné kocky, olivy na kolieska. Uvarené cestoviny scedíme, jemne polejeme olejom a primiešame nakrájanú a okorenenú zeleninu.
  • 3 Posypeme Podravkou na šalát. Nakoniec ozdobíme kozím syrom, ktorý veľmi dobre doplní chuť celého jedla.

Porcia

Môžeme podávať ako hlavné teplé jedlo, ale i ako studené občerstvenie.

Malé tajomstvá

Kozí syr je ľahko stráviteľný, obsahuje veľa vápnika a posilňuje imunitu. Najkvalitnejší kozí syr môžeme kúpiť na konci jari a v lete.

Zdieľať s priateľmi