Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Pikantná rybacia zmes

Paradajková polievka
Lahodné pečené zemiaky
Šošovicová polievka so špenátom
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Pečená jahňacina s mandľami
Hrachová polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z fazuľových strukov
Pizza v zemiakoch
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie tyčinky v kečupe
Tuniakový šalát
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka s mäsovými guličkami
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ravioly so šalviou
Ražniči z lososa
Biela ryba s fazuľou
Sladká bravčová panenka
Grilované rebierka
Kuracie mäso na thajský spôsob
Lasagne z panvice
Zapečené špagety s tuniakom
Ovocný šalát s kuracinou
Mediteránska rapsódia
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Letné zeleninové ragú
Špagety zo Stredomoria
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Losos s cuketovou krustou
Polievka z bôbu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Bravčová panenka so zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Špagety s jesennou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Biela treska
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso so zeleninou
Mrkvová polievka
Tournedos s maslovou zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Jemný hubový guláš
Pohánka s klobásou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantné bravčové závitky
Zeleninové špízy
Párky v slanine
Cuketové jednohubky
Kurča na bielom víne
Grilovaný hamburger
Kuracie fajitas
Guláš z cíceru a mangoldu
Hubový guľáš
Treska s vajíčkovým šalátom
Nové zemiaky s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Vyprážaný syr
Viac receptov pre túto náladu

Jedinečná kombinácia rybacieho mäsa a byliniek s čili je zárukou úspechu nie len pre milovníkov pikantných jedál. Tento rybací guláš zaútočí na všetky vaše zmysly. Nezabudnite pripraviť dostatočné množstvo, lebo keď ho začnú vaši najbližší jesť, bude sa im odolávať veľmi ťažko.

Suroviny

600 g rybacieho mäsa bez kostí
1 ks veľkej cibule
1 ks papriky
3 ks paradajok
1 PL Podravky ochucovadla Pikant
1 šálka vody
2 šálky zemiakov
2 strúčiky cesnaku
olej
majorán, rasca, soľ

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby30 min

  • 1 Na oleji opečieme cibuľu s rascou do zlata. Pridáme papriku nakrájanú na kocky, 1 minútu opekáme a zalejeme vodou. Privedieme do varu a pridáme nakrájané zemiaky na malé kocky. Podľa potreby prilejeme vodu a varíme 10 minút.
  • 2 Pridáme paradajky nakrájané na mesiačiky, rybu a chvíľku povaríme. 5 minút pred koncom varenia pridáme pretlačený cesnak, majorán a polievkovú lyžicu Podravky ochucovadla Pikant. Varíme, pokiaľ sú všetky suroviny mäkké a podávame.

Porcia

Najlepšou prílohou je chlieb.

Zdieľať s priateľmi