Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Zapečené špagety s tuniakom

Kuracie fajitas
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Šošovicová polievka so špenátom
Polievka z bôbu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Tekvicová polievka s jablkom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Polievka z fazuľových strukov
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Caponata a lá Podravka
Losos s cuketovou krustou
Špagety s jesennou omáčkou
Vyprážaný syr
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované rebierka
Biela ryba s fazuľou
Paradajková polievka
Rolky z roštenky so zeleninou
Párky v slanine
Ražniči z lososa
Hubový guľáš
Mediteránska rapsódia
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Lahodné pečené zemiaky
Cestovinový šalát so surimi
Pizza v zemiakoch
Pečená jahňacina s mandľami
Bravčové kotlety s kuskusom
Jemný hubový guláš
Mrkvová polievka
Letné zeleninové ragú
Lasagne z panvice
Teľacie kotlety so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ravioly so šalviou
Špagety zo Stredomoria
Cuketové jednohubky
Chutný šalát z opečených zemiakov
Kuracie mäso so zeleninou
Tuniakový šalát
Pikantná rybacia zmes
Kuracie prsia pečené v rúre
Kurča na bielom víne
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Treska s vajíčkovým šalátom
Polievka z rukoly a kreviet
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Biela treska
Guláš z cíceru a mangoldu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilovaný hamburger
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Bravčová panenka so zeleninou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Polievka s mäsovými guličkami
Hrachová polievka
Sladká bravčová panenka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Nové zemiaky s Ajvarom
Ovocný šalát s kuracinou
Pikantné bravčové závitky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Viac receptov pre túto náladu

Zapečené špagety s tuniakom sú určite chutným stredomorským jedlom s paradajkovou omáčkou, cesnakom, olivovým olejom, syrom ricotta a stredomorským korením. Bohatú chuť jedla doplňte vhodne vybraným vínom.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
2 strúčiky cesnaku
390g Podravka krájaných paradajok s chilli
115g Eva tuniaka v olivovom oleji
300g syra ricotta
400g Špagety Podravka
8ks zelených odkôstkovaných olív
1 kávová lyžica Podravky ochucovadla
soľ, korenie
posekaná bazalka

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby40 min

  • 1 Na olivovom oleji speníme cesnak, pridáme krájané paradajky s chilli, soľ, korenie, Podravku ochucovadlo a podľa potreby podlejeme trochou vody. Varíme 10 minút.
  • 2 Potom pridáme scedený tuniak s rozmrveným syrom ricotta a pripravenú omáčku spojíme s uvarenými špagetami.
  • 3 Zmes vložíme do ohňovzdornej misy, pridáme olivy a zapekáme v predhriatej rúre pri 200 ° C po dobu 15-20 minút.

Porcia

Pred podávaním posypeme bazalkou.

Malé tajomstvá

Ricottu môžeme zameniť akýmkoľvek iným čerstvým syrom

Zdieľať s priateľmi