Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Rolky z roštenky so zeleninou

Cestoviny farfalle s kozím syrom
Mediteránska rapsódia
Biela ryba s fazuľou
Cestovinový šalát so surimi
Ražniči z lososa
Kuracie fajitas
Teľacie kotlety so zeleninou
Kurča na bielom víne
Špagety zo Stredomoria
Kuracie tyčinky v kečupe
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Sladká bravčová panenka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Biela treska
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové špízy
Špagety s jesennou omáčkou
Mrkvová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Hubový guľáš
Cuketové jednohubky
Caponata a lá Podravka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pečená jahňacina s mandľami
Pohánka s klobásou
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Polievka s mäsovými guličkami
Paradajková polievka
Polievka z fazuľových strukov
Okúzľujúce letné kurča
Bravčová panenka so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Chutný šalát z opečených zemiakov
Nové zemiaky s Ajvarom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Grilované rebierka
Polievka z bôbu
Pikantné bravčové závitky
Vyprážaný syr
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Polievka z rukoly a kreviet
Pizza v zemiakoch
Lasagne z panvice
Rizoto na španielsky spôsob
Guláš z cíceru a mangoldu
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kuracie prsia pečené v rúre
Ovocný šalát s kuracinou
Treska s vajíčkovým šalátom
Tournedos s maslovou zeleninou
Bravčové kotlety s kuskusom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Ravioly so šalviou
Hrachová polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Jemný hubový guláš
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie mäso so zeleninou
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Párky v slanine
Šošovicová polievka so špenátom
Pikantná rybacia zmes
Losos s cuketovou krustou
Lahodné pečené zemiaky
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Grilovaný hamburger
Viac receptov pre túto náladu

"Ulovte" prvú zeleninu, zrolujte ju do mäsovej pochúťky pečenej zaujímavým spôsobom a vychutnávajte si pohľad, vôňu a chuť skvelého jedla.

Suroviny

800 g hovädzej roštenky
1 lyžica Podravky grill classic
1 červená paprika
150 g tenkých mladých strukov
150 g mrkvy
75 ml červeného vína
2 lyžice hladkej múky
3 lyžice olivového oleja
Ajvar pikant Podravka

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 4 osoby35 min

  • 1 Mrkvu očistíme a nakrájame na dlhé prúžky. Struky takisto očistíme a umyjeme.
  • 2 Nakrájanú mrkvu a struky krátko oblanšírujeme vo vriacej osolenej vode. Zcedíme a necháme vychladnúť.
  • 3 Hovädziu roštenku nakrájame na užšie a dlhšie plátky a posypeme ich Podravkou grill classic.
  • 4 Na plátky naukladáme mrkvu, struky a na rezance nakrájanú a očistenú papriku.
  • 5 Plátky zrolujeme, spevníme špáradlom, aby sa nerozpadli a obalíme ich v hladkej múke.
  • 6 Na grilovaciu panvicu alebo gril dáme olej a dobre ho zahrejeme, pridáme pripravené rolky, ktoré ugrilujeme zo všetkých strán. Keď sú rolky ružové, polejeme ich červeným vínom a ešte trošku pečieme.
  • 7 Rolky preložíme do misky s pokrývkou, prelejeme ich šťavou z panvice, zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.

Tip

Do roliek môžete pridať viac zeleniny, použiť vašu obľúbenú zeleninu alebo ju úplne nahradiť špargľou.

Porcia

Podávame s pikantným Ajvarom od Podravky, pečenými alebo varenými zemiakmi a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi