Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Bravčové kotlety s tekvicovým pyré

Tournedos s maslovou zeleninou
Hrachová polievka
Ravioly so šalviou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Cestovinový šalát so surimi
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Lasagne z panvice
Kuracie mäso na thajský spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Hubový guľáš
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Pikantné bravčové závitky
Lahodné pečené zemiaky
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Pečená jahňacina s mandľami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pizza v zemiakoch
Pohánka s klobásou
Kurča na bielom víne
Vyprážaný syr
Grilované rebierka
Cuketové jednohubky
Caponata a lá Podravka
Polievka z bôbu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilovaný hamburger
Guláš z cíceru a mangoldu
Šošovicová polievka so špenátom
Treska s vajíčkovým šalátom
Nové zemiaky s Ajvarom
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčová panenka so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Letné zeleninové ragú
Bravčové kotlety s kuskusom
Rolky z roštenky so zeleninou
Morčacina s citrónom a oreganom
Sladká bravčová panenka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Mrkvová polievka
Polievka z rukoly a kreviet
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Biela treska
Zapečené špagety s tuniakom
Biela ryba s fazuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Teľacie kotlety so zeleninou
Párky v slanine
Mediteránska rapsódia
Tuniakový šalát
Polievka s mäsovými guličkami
Jemný hubový guláš
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Špagety s jesennou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Špagety zo Stredomoria
Kuracie prsia pečené v rúre
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Pikantná rybacia zmes
Ovocný šalát s kuracinou
Losos s cuketovou krustou
Polievka z fazuľových strukov
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Viac receptov pre túto náladu

Určite vyskúšajte bravčové kotlety s tekvicovým pyré a vďaka tejto kombinácií zažijete nové chute.

Suroviny

1 kg bravčových kotliet
1 balenie Podravky Natur grill classic
6 lyžíc oleja
Tekvicové pyré:
600 g tekvice
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica olivového oleja

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby30 min

  • 1 Kotlety umyjeme, osušíme a posypeme Podravkou Natur.
  • 2 Na zahriatom oleji dozlatista opečieme kotlety z oboch strán.
  • 3 Tekvicu ošúpeme, umyjeme a nakrájame na kocky. Dáme ju do parného hrnca spolu s cesnakom a necháme ju tam dokým nebude mäkká.
  • 4 Tyčovým alebo iným mixérom rozmixujeme tekvicu s cesnakom na pyré. Primiešame lyžicu oleja.

Tip

Tekvicu môžete uvariť aj vo vode alebo upiecť v rúre. Pripravená na pare si však zachová najviac živín.

Zdieľať s priateľmi