Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Ovocný šalát s kuracinou

Losos s cuketovou krustou
Pečená jahňacina s mandľami
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Špagety s jesennou omáčkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové špízy
Cuketové jednohubky
Rizoto na španielsky spôsob
Mrkvová polievka
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z bôbu
Zapečené špagety s tuniakom
Bravčové kotlety s kuskusom
Treska s vajíčkovým šalátom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka
Hubový guľáš
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pohánka s klobásou
Lasagne z panvice
Teľacie kotlety so zeleninou
Tuniakový šalát
Pizza v zemiakoch
Letné zeleninové ragú
Bravčová panenka so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Nové zemiaky s Ajvarom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Párky v slanine
Cestovinový šalát so surimi
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Caponata a lá Podravka
Grilované rebierka
Špagety zo Stredomoria
Hrachová polievka
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Polievka z rukoly a kreviet
Grilovaný hamburger
Biela treska
Vyprážaný syr
Morčacina s citrónom a oreganom
Guláš z cíceru a mangoldu
Kurča na bielom víne
Polievka s mäsovými guličkami
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Pikantná rybacia zmes
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Polievka z fazuľových strukov
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Kuracie mäso na thajský spôsob
Kuracie tyčinky v kečupe
Mediteránska rapsódia
Kuracie prsia pečené v rúre
Biela ryba s fazuľou
Rolky z roštenky so zeleninou
Pikantné bravčové závitky
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Šošovicová polievka so špenátom
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ravioly so šalviou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie mäso so zeleninou
Kuracie fajitas
Sladká bravčová panenka
Jemný hubový guláš
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Viac receptov pre túto náladu

Bohatý šalát so sladkým ovocím, zeleným listovým šalátom a kuracím mäsom vás osvieži počas každého dňa.

Suroviny

2 kuracie prsia (cca 300 g)
10 g Podravka grill classic
4 lyžice oleja
80 g zeleného listového šalátu (rukola, poľníček, špenát,...)
1 mrkva
1 avokádo
125 g čučoriedok
150 g jahôd
150 g čerstvého syra (alebo syra feta)
50 g nasekaných vlašských orechov
50 ml olivového oleja
2 lyžice citrónovej šťavy
soľ
korenie čierne mleté
1 lyžica medu
100 ml jogurtu

Použili sme

Podravka NATUR Grill Classic

Podravka NATUR Grill Classic

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby20 min

  • 1 Kuracie prsia posypeme Podravkou grill classic, pokvapkáme olejom a necháme marinovať cca 30 minút. Na zohriatej panvici opečieme mäso z oboch strán.
  • 2 Hotové mäso necháme postáť a potom ho nakrájame na pásiky.
  • 3 Do veľkej misky dáme nakrájaný šalát, najemno nastrúhanú mrkvu, avokádo a syr nakrájaný na kocky a ovocie. Všetko spolu jemne premiešame.
  • 4 Olivový olej zmiešame s citrónovou šťavou, soľou, korením, medom a jogurtom.

Tip

Šalát môžete pripraviť z vašej obľúbenej zeleniny a ovocia.

Porcia

Na teniar dáme kúsok šalátu, kuracie kúsky, prelejeme zálievkou a posypeme vlašskými orechami.

Zdieľať s priateľmi