Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Hubový guľáš

Polievka z rukoly a kreviet
Pečená jahňacina s mandľami
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Sladká bravčová panenka
Polievka s mäsovými guličkami
Polievka z fazuľových strukov
Bravčová panenka so zeleninou
Párky v slanine
Hrachová polievka
Pizza v zemiakoch
Špagety zo Stredomoria
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ravioly so šalviou
Tuniakový šalát
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s kuskusom
Rolky z roštenky so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Lasagne z panvice
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šošovicová polievka so špenátom
Zeleninové špízy
Paradajková polievka
Nové zemiaky s Ajvarom
Tournedos s maslovou zeleninou
Guláš z cíceru a mangoldu
Cuketové jednohubky
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie mäso na thajský spôsob
Pohánka s klobásou
Lahodné pečené zemiaky
Kuracie fajitas
Polievka z bôbu
Grilované rebierka
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie prsia pečené v rúre
Losos s cuketovou krustou
Kuracie tyčinky v kečupe
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Jemný hubový guláš
Okúzľujúce letné kurča
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kurča na bielom víne
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Špagety s jesennou omáčkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Caponata a lá Podravka
Vyprážaný syr
Mediteránska rapsódia
Biela ryba s fazuľou
Biela treska
Mrkvová polievka
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Ovocný šalát s kuracinou
Treska s vajíčkovým šalátom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Teľacie kotlety so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilovaný hamburger
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Ražniči z lososa
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Cestovinový šalát so surimi
Viac receptov pre túto náladu

Guľáš z hríbov doplnený o slaninu a pasírované paradajky vám poskytne pastvu nie len pre oči ale aj pre vaše chuťové poháriky.

Suroviny

2 - 3 lyžice oleja
1 cibuľa
50 g slaniny
1 zeler
1 mrkva
600 g húb (šampiňóny, hliva, dubáky)
750 g zemiakov
2 kocky hovädzieho bujónu Podravka
100 ml pasírovaných paradajok Podravka
2 lyžičky múky
2 strúčiky cesnaku
1 chilli paprička
petržlenová vňať
bobkový list
soľ

Použili sme

Hovädzí bujón

Hovädzí bujón

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 35 min

  • 1 Na oleji krátko opečieme na jemno nakrájanú cibuľu, na menšie kúsky nakrájanú slaninu, mrkvu a zeler nakrájanú na kocky.
  • 2 Pridáme očistené huby, zemiaky nakrájané na kocky a bobkový list.
  • 3 Osolíme, premiešame, zalejeme horúcou vodou tak, aby boli všetky ingrediencie v hrnci zakryté. Pridáme Podravka bujón a varíme na miernom ohni cca 15 - 20 minút.
  • 4 Pridáme Podravka pasírované paradajky, múku, pretlačený cesnak, nakrájanú chilli papričku a varíme ešte 5 minút.
  • 5 Podľa potreby osolíme, pridáme ešte trochu vody a prevaríme.

Tip

Toto jedlo môžete pripraviť z jedného alebo z viacerých druhov hríbov. Takisto môžete použiť sušené hríby, ktoré ste predtým namočili do vody.

Porcia

Posypeme petržlenovou vňaťou a podávame s opečeným krajcom chleba.

Zdieľať s priateľmi