Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Kuracie mäso so zeleninou

Losos s cuketovou krustou
Šošovicová polievka so špenátom
Treska s vajíčkovým šalátom
Kurča na bielom víne
Ražniči z lososa
Bravčové kotlety s kuskusom
Polievka s mäsovými guličkami
Mrkvová polievka
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Sladká bravčová panenka
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Cestovinový šalát so surimi
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety s jesennou omáčkou
Jemný hubový guláš
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Biela treska
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Špagety zo Stredomoria
Polievka z rukoly a kreviet
Ovocný šalát s kuracinou
Pizza v zemiakoch
Biela ryba s fazuľou
Grilované rebierka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Teľacie kotlety so zeleninou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Caponata a lá Podravka
Hrachová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie tyčinky v kečupe
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Polievka z bôbu
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Pohánka s klobásou
Lahodné pečené zemiaky
Cuketové jednohubky
Tuniakový šalát
Vyprážaný syr
Paradajková polievka
Polievka z fazuľových strukov
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Grilovaný hamburger
Tekvicová polievka s jablkom
Nové zemiaky s Ajvarom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pikantná rybacia zmes
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Tournedos s maslovou zeleninou
Mediteránska rapsódia
Pikantné bravčové závitky
Kuracie mäso na thajský spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracie fajitas
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčová panenka so zeleninou
Lasagne z panvice
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Párky v slanine
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečená jahňacina s mandľami
Viac receptov pre túto náladu

Množstvo byliniek je typické pre belgickú kuchyňu, a jeden z typických príkladov tejto kuchyne je nasledovný recept. Zaujímavý je aj pomer zeleniny a mäsa, ani jedno neprevláda, jedlo je veľmi vyvážené!

Suroviny

30 g masla
300 g mrkvy
450 g póru (bielej časti)
10 malých bielych cibuliek
1 kg kuraciny (stehno, horné stehno, prsia)
1 lyžica Podravka Natur
čerstvo mleté čierne korenie
1 zväzok petržlenovej vňate
1 vetvička čerstvého tymianu
1 vetvička čerstvého estragónu
bobkový list
300 ml vody
450 g Mrazeného hrášku Podravka
200 g brokolice

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Stredne zložité 6 osoby60 min

  • 1 Do rozpusteného masla pridajte mrkvu a pór narezaný na kolieska a krátko poduste.
  • 2 Kuracie mäso nakrájajte na kúsky, okoreňte Podravkou a čiernym korením a položte ho na zeleninu.
  • 3 Čerstvú petržlenovú vňať, tymián, estragón a bobkový list zviažte kuchynskou niťou a pridajte k mäsu a zelenine. Podlejte vodou a prikryté duste na miernom ohni okolo 20 minút. Z času na čas nádobu potraste.
  • 4 Pridajte hrášok, brokolicu rozdelenú na kúsky a duste ešte 20 minút.

Tip

Tento pokrm môžete zahustiť pridaním škrobovej múčky Gussnel, rozmiešanej v troche vody.

Porcia

Teplé kuracie mäso podávajte so zeleninou.

Zdieľať s priateľmi