Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Polievka z fazuľových strukov

Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Kurča na bielom víne
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Rolky z roštenky so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Hrachová polievka
Špagety zo Stredomoria
Letné zeleninové ragú
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Tekvicová polievka s jablkom
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Lahodné pečené zemiaky
Grilovaný hamburger
Polievka z bôbu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Špagety s jesennou omáčkou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morčacina s citrónom a oreganom
Mediteránska rapsódia
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Mrkvová polievka
Jemný hubový guláš
Vyprážaný syr
Zapečené špagety s tuniakom
Treska s vajíčkovým šalátom
Ravioly so šalviou
Guláš z cíceru a mangoldu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Bravčová panenka so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Tournedos s maslovou zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Kuracie tyčinky v kečupe
Polievka s mäsovými guličkami
Nové zemiaky s Ajvarom
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Kuracie prsia pečené v rúre
Lasagne z panvice
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Kuracie mäso so zeleninou
Cuketové jednohubky
Bravčové kotlety s kuskusom
Pizza v zemiakoch
Kuracie fajitas
Paradajková polievka
Rizoto na španielsky spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Hubový guľáš
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Párky v slanine
Šošovicová polievka so špenátom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Teľacie kotlety so zeleninou
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pikantné bravčové závitky
Tuniakový šalát
Pikantná rybacia zmes
Cestovinový šalát so surimi
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Biela ryba s fazuľou
Biela treska
Grilované rebierka
Pečená jahňacina s mandľami
Sladká bravčová panenka
Pohánka s klobásou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Okúzľujúce letné kurča
Polievka z rukoly a kreviet
Viac receptov pre túto náladu

Pri tejto lahodnej polievke urobenej zo zemiakov, mrkvy a fazuľových strukov sa každý podľa svojej chuti môže rozhodnúť, či ju chce posypanú sladkou alebo štipľavou mletou paprikou.

Suroviny

3 lyžice olivového oleja
200 g cibule
200 g mrkvy
800 g fazuľových strukov
150 g zemiakov
1 lyžička sladkej/štipľavej mletej papriky
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 strúčik cesnaku
100 ml smotany na varenie
1 lyžica čerstvej nakrájanej petržlenovej vňate

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby60 min

  • 1 Na zahriatom oleji si opražíme najemno nakrájanú cibuľu, pridáme mrkvu nakrájanú na krúžky a ešte chvíľu opražíme.
  • 2 Pridáme očistené, umyté a na malé kúsky nakrájané fazuľové struky a zemiaky, sladkú/štipľavú papriku, zalejeme vodou, pridáme Podravka ochucovadlo, pretlačený cesnak a varíme na miernom ohni zakryté pokrievkou, dokým zelenina nezmäkne.
  • 3 Primiešame smotanu varenie a necháme prevrieť.

Porcia

Podávame posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.

Zdieľať s priateľmi