Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Pizza v zemiakoch

Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Nové zemiaky s Ajvarom
Tournedos s maslovou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Zapečené špagety s tuniakom
Tuniakový šalát
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kuracie prsia pečené v rúre
Guláš z cíceru a mangoldu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tekvicová polievka s jablkom
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Pohánka s klobásou
Špagety zo Stredomoria
Polievka z bôbu
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Ražniči z lososa
Párky v slanine
Teľacie kotlety so zeleninou
Kuracie fajitas
Okúzľujúce letné kurča
Hubový guľáš
Kurča na bielom víne
Pečená jahňacina s mandľami
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Ravioly so šalviou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajková polievka
Rolky z roštenky so zeleninou
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Polievka s mäsovými guličkami
Grilované rebierka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Grilovaný hamburger
Polievka z fazuľových strukov
Špagety s jesennou omáčkou
Šošovicová polievka so špenátom
Caponata a lá Podravka
Kuracie tyčinky v kečupe
Lasagne z panvice
Lahodné pečené zemiaky
Mediteránska rapsódia
Losos s cuketovou krustou
Jemný hubový guláš
Cestoviny na stredomorský spôsob
Bravčová panenka so zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Morčacina s citrónom a oreganom
Cuketové jednohubky
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Rizoto na španielsky spôsob
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Bravčové kotlety s kuskusom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Ovocný šalát s kuracinou
Hrachová polievka
Biela ryba s fazuľou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestovinový šalát so surimi
Kuracie mäso so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Sladká bravčová panenka
Pikantné bravčové závitky
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Pikantná rybacia zmes
Vyprážaný syr
Mrkvová polievka
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Viac receptov pre túto náladu

Vyskúšajte, či sa zemiaky hodia k talianskej špecialite, avšak uvidíte, že si túto pochúťku nevaríte poslednýkrát.

Suroviny

8 veľkých zemiakov
3 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
300 g šunky
500 g Podravka pasírovaných paradajok
4 lyžice olivového oleja
2 lyžičky oregana
300 g mozzarelly

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Zemiaky dobre umyjeme a osušíme. Každý zemiaky v polovici nakrojíme a vnútro vysypeme ochucovadlom Natur. Zemiaky dáme do pekáča alebo na plech a pečieme vo vyhriatej rúre na 200 °C približne 30 minút.
  • 2 Zemiaky vyberieme a necháme chvíľku vychladnúť. Na každú nakrojenú stranu zemiaka dáme šunku, zalejeme pasírovanými paradajkami zmiešanými s olivovým olejom a oreganom a posypeme nastrúhanou mozzarellou. Pečieme cca 7 minút, dokým sa neroztopí syr.

Porcia

Podávame s pohárom piva alebo vína.

Zdieľať s priateľmi