Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Lasagne z panvice

Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená jahňacina s mandľami
Teľacie kotlety so zeleninou
Polievka z bôbu
Okúzľujúce letné kurča
Kurča na bielom víne
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Mediteránska rapsódia
Tekvicová polievka s jablkom
Letné zeleninové ragú
Caponata a lá Podravka
Zapečené špagety s tuniakom
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Kuracie prsia pečené v rúre
Kuracie fajitas
Paradajková polievka
Šošovicová polievka so špenátom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Hubový guľáš
Ravioly so šalviou
Tuniakový šalát
Losos s cuketovou krustou
Morčacina s citrónom a oreganom
Grilovaný hamburger
Guláš z cíceru a mangoldu
Nové zemiaky s Ajvarom
Párky v slanine
Grilované rebierka
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Jemný hubový guláš
Rolky z roštenky so zeleninou
Biela ryba s fazuľou
Pikantné bravčové závitky
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Mrkvová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Pohánka s klobásou
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety s jesennou omáčkou
Polievka z rukoly a kreviet
Biela treska
Bravčové kotlety s kuskusom
Vyprážaný syr
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ovocný šalát s kuracinou
Ražniči z lososa
Pizza v zemiakoch
Pikantná rybacia zmes
Sladká bravčová panenka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Polievka s mäsovými guličkami
Špagety zo Stredomoria
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Tournedos s maslovou zeleninou
Kuracie mäso na thajský spôsob
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Lahodné pečené zemiaky
Polievka z fazuľových strukov
Kuracie tyčinky v kečupe
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Kuracie mäso so zeleninou
Cuketové jednohubky
Hrachová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bravčová panenka so zeleninou
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestovinový šalát so surimi
Viac receptov pre túto náladu

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

Suroviny

2 lyžice olivového oleja
200 g cibule
500 g mletého mäsa
2 lyžičky ochucovadla Podravka Natur
3 strúčiky cesnaku
100 ml vody
1 konzerva lúpaných paradajok celých Podravka (400 g)
1 lyžička oregana
250 g mozzarelly
60 g parmezánu
6 plátkov cestovín lasagne
1/2 lyžičky čierneho mletého korenia
1/4 lyžičky muškátového oriešku

Použili sme

Podravka NATUR

Podravka NATUR

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.
  • 2 Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
  • 3 Cestoviny nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.

Tip

Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.

Porcia

Podávame s obľúbeným šalátom.

Zdieľať s priateľmi