Ponuka Vyhľadať

Mierne deprimovaný

Lahodné pečené zemiaky

Ražniči z lososa
Losos s cuketovou krustou
Šošovicová polievka so špenátom
Šalát zo zemiakov a mrkvy na marocký spôsob
Zapečené špagety s tuniakom
Kuracina s chrumkavými gnocchi a hráškom
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie mäso na thajský spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ravioly so šalviou
Kurča na bielom víne
Teľacie kotlety so zeleninou
Pikantná rybacia zmes
Rizoto na španielsky spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Ovocný šalát s kuracinou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Nové zemiaky s Ajvarom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špagety zo Stredomoria
Vyprážaný syr
Kuracie prsia pečené v rúre
Grilovaná bravčová panenka s aromatickými paradajkami
Mediteránska rapsódia
Bravčová panenka so zeleninou
Hubový guľáš
Kuracie mäso so zeleninou
Pohánka s klobásou
Tuniakový šalát
ŠTEDROVEČERNÉ RIZOTO
Caponata a lá Podravka
Biela treska
Biela ryba s fazuľou
Pizza v zemiakoch
Varená hovädzina s chrenovou omáčkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska s vajíčkovým šalátom
Hrachová polievka
Rolky z roštenky so zeleninou
Kuracie tyčinky v kečupe
Grilované ryby s paradajkami a cibuľou
Paradajková polievka
Zeleninové špízy
Morčacina s citrónom a oreganom
Tekvicová polievka s jablkom
Polievka z bôbu
Guláš z cíceru a mangoldu
Bravčové kotlety s kuskusom
Fašírky z póru, mrkvy a zemiaku
Grilované rebierka
Polievka s mäsovými guličkami
Jemný hubový guláš
Polievka z fazuľových strukov
Cestovinový šalát so surimi
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rolky zo sviečkovice s Ajvarom
Párky v slanine
Grilovaný hamburger
Špagety s jesennou omáčkou
Mrkvová polievka
Pečená jahňacina s mandľami
Sladká bravčová panenka
Letné zeleninové ragú
Kuracie fajitas
Cuketové jednohubky
Tournedos s maslovou zeleninou
Polievka z rukoly a kreviet
Pikantné bravčové závitky
Bravčové kotlety s tekvicovým pyré
Lasagne z panvice
Zapečené smotanové zemiaky s cibuľou
Cestovinový šalát s tuniakom a uhorkou
Viac receptov pre túto náladu

Pečené zemiaky predtým obalené v ochutenej kukuričnej krupici servírujte s čerstvým šalátom a vychutnávajte si skvelé občerstvenie, ktoré môžete podávať aj s grilovaným kúskom mäsa alebo ryby.

Suroviny

3 lyžice kukuričnej krupice
1 lyžica Podravka ochucovadla
1 lyžička mletého kari
1 lyžička čierneho mletého korenia
1,5 kg zemiakov
6 lyžíc olivového oleja

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 6 osoby45 min

  • 1 Kukuričnú krupicu zmiešame s Podravka ochucovadlom, kari a čiernym mletým korením.
  • 2 Zemiaky, umyjeme, ošúpeme a nakrájame na štvrtiny. Polejeme olivovým olejom a každý kúsok obalíme v pripravenej kukuričnej zmesi.
  • 3 Pripravené zemiaky dáme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme v predhriatej rúre na 200 °C, až kým nebudú mať peknú zlatú farbu.

Tip

Počas pečenia ich občas premiešajte.

Porcia

Podávame ihneď s mäsom, rybou alebo zeleným šalátom.

Zdieľať s priateľmi