Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Biela ryba s kuskusom

Pečený losos v medovej omáčke
Paradajková polievka
Bohatá jesenná polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Stredomorská frittata
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kuracie fajitas
Paella s kuracím mäsom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Treska so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Šalát z grilovanej zeleniny
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Paradajkové košíčky so pšenom
Strukovinový šalát so zeleninou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Okúzľujúce letné kurča
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Ružičková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Tabouleh
Stredomorský šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové rizoto so slaninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cuketové jednohubky
Ražniči z lososa
Teplý zeleninový šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniak so zeleninou
Jaipur kari
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Opekaná zelenina
Paradajková polievka s bazalkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Oranžové rizoto
Zeleninové špízy
Mediteránska rapsódia
Sójový šalát s tuniakom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šošovicová krémová polievka
Špargľová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Biela treska
Špagety zo Stredomoria
Caponata a lá Podravka
Gyros šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Grilované tofu
Viac receptov pre túto náladu

Pripravte bielu rybu veľmi zaujímavým a moderným spôsobom v kombinácii s kuskusom, zeleninou a nasekanými pistáciami.

Suroviny

250 g Podravka kuskusu
2 lyžice Podravka ochucovadla
400 ml vody
100 g masla
1/2 lyžičky rasce mletej
štipka šafránu
800 g filé z bielej ryby
50 ml citrónovej šťavy
50 g múky
200 g mrkvy
300 g brokolice
50 g olúpaných pistácií
1 lyžica nasekanej mäty
olej

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby50 min

  • 1 Filé z bielej ryby pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme 1 lyžicou Podravka ochucovadlom. Pripravené filety zľahka obalíme v múke a pražíme v zahriatom oleji približne 5 minút z každej strany.
  • 2 Do vriacej vody (400 ml) pridáme 1 lyžicu Podravka ochucovadla, rascu, šafrán, 50 g masla a varíme 2 - 3 minúty.
  • 3 Do hlbšej misky nasypeme kuskus a zalejeme ho pripraveným vývarom. Zamiešame, misku zakryjeme a necháme postáť 5 - 10 minút.
  • 4 Umytú brokolicu nakrájame na menšie kúsky a mrkvu na rezance. Krátko ich uvaríme v osolenej vode, zcedíme, prelejeme roztopeným maslom, posypeme nakrájanou mätou a pistáciami.

Tip

Pripravte kuskus tesne pred podávaním a premiešajte ho vidličkou. Kuskus je často používaný ako náhrada za ryžu, pretože je zdrojom sacharidov, ktoré sa rozkladajú pomalšie a obsahuje menej kalórií.

Porcia

Kuskus premiešame a podávame s pripravenou rybou a zeleninou.

Zdieľať s priateľmi