Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniakový šalát
Cuketové jednohubky
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paella s kuracím mäsom
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové špízy
Grilované tofu
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Ražniči z lososa
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Stredomorský šalát
Oranžové rizoto
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Ružičková polievka
Letné zeleninové ragú
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Teplý zeleninový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Špargľová polievka
Šošovicová krémová polievka
Tabouleh
Krevety na zeleninovom lôžku
Treska s vajíčkovým šalátom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny na stredomorský spôsob
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Jaipur kari
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Stredomorská frittata
Zeleninové rizoto so slaninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Gyros šalát
Biela treska
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Biela ryba s kuskusom
Opekaná zelenina
Okúzľujúce letné kurča
Bohatá jesenná polievka
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi