Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Krevety na zeleninovom lôžku
Pečený losos v medovej omáčke
Caponata a lá Podravka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šalát z grilovanej zeleniny
Špargľová polievka
Stredomorská frittata
Ružičková polievka
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninové špízy
Tuniakový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Biela treska
Jaipur kari
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Stredomorský šalát
Teplý zeleninový šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Paradajková polievka
Ražniči z lososa
Chutný šalát z opečených zemiakov
Gyros šalát
Bohatá jesenná polievka
Biela ryba s kuskusom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajkové košíčky so pšenom
Grilované tofu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Mediteránska rapsódia
Oranžové rizoto
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Opekaná zelenina
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cestoviny na stredomorský spôsob
Okúzľujúce letné kurča
Špagety zo Stredomoria
Cuketové jednohubky
Sójový šalát s tuniakom
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové rizoto so slaninou
Treska so zeleninou
Tuniak so zeleninou
Kuracie fajitas
Paradajková polievka s bazalkou
Tabouleh
Letné zeleninové ragú
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Paella s kuracím mäsom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi