Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Biela ryba s kuskusom
Šalát z grilovanej zeleniny
Treska so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Gyros šalát
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Špargľová polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Stredomorský šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Okúzľujúce letné kurča
Oranžové rizoto
Biela treska
Paradajkové košíčky so pšenom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ražniči z lososa
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Mediteránska rapsódia
Teplý zeleninový šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Krevety na zeleninovom lôžku
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové špízy
Stredomorská frittata
Tabouleh
Paradajková polievka s bazalkou
Jaipur kari
Losos s cuketovou krustou
Ružičková polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Letné zeleninové ragú
Kuracie fajitas
Tuniak so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Bohatá jesenná polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cuketové jednohubky
Tuniakový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Opekaná zelenina
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Špagety zo Stredomoria
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paella s kuracím mäsom
Treska s vajíčkovým šalátom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Caponata a lá Podravka
Grilované tofu
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi