Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ružičková polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela ryba s kuskusom
Okúzľujúce letné kurča
Strukovinový šalát so zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové špízy
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Rizoto na španielsky spôsob
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Tuniakový šalát
Šošovicová krémová polievka
Mediteránska rapsódia
Oranžové rizoto
Gyros šalát
Tabouleh
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Sójový šalát s tuniakom
Krevety na zeleninovom lôžku
Stredomorský šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Opekaná zelenina
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Chutný šalát z opečených zemiakov
Ražniči z lososa
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Letné zeleninové ragú
Paella s kuracím mäsom
Caponata a lá Podravka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka s bazalkou
Grilované tofu
Stredomorská frittata
Biela treska
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paradajková polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Kuracie fajitas
Jaipur kari
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cviklové krupoto s bielou rybou
Špargľová polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Teplý zeleninový šalát
Treska so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Špagety zo Stredomoria
Tuniak so zeleninou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cuketové jednohubky
Bohatá jesenná polievka
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi