Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Letné zeleninové ragú
Stredomorská frittata
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Jaipur kari
Paradajková polievka
Gyros šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka s bazalkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Caponata a lá Podravka
Mediteránska rapsódia
Teplý zeleninový šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Rizoto na španielsky spôsob
Špagety zo Stredomoria
Zeleninové špízy
Oranžové rizoto
Ražniči z lososa
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Treska s vajíčkovým šalátom
Okúzľujúce letné kurča
Kuracie fajitas
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ružičková polievka
Stredomorský šalát
Tuniakový šalát
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paella s kuracím mäsom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinový šalát so zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cuketové jednohubky
Tuniak so zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Biela ryba s kuskusom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Biela treska
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Zeleninové rizoto so slaninou
Treska so zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Grilované tofu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šošovicová krémová polievka
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Špargľová polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi