Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Grilované tofu
Biela treska
Treska so zeleninou
Opekaná zelenina
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Strukovinový šalát so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Okúzľujúce letné kurča
Krevety na zeleninovom lôžku
Špagety zo Stredomoria
Cviklové krupoto s bielou rybou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Caponata a lá Podravka
Tuniak so zeleninou
Špargľová polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paella s kuracím mäsom
Stredomorský šalát
Jaipur kari
Zeleninové rizoto so slaninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Bohatá jesenná polievka
Paradajková polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Sójový šalát s tuniakom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninové špízy
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Pečený losos v medovej omáčke
Stredomorská frittata
Kuracie fajitas
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela ryba s kuskusom
Tabouleh
Teplý zeleninový šalát
Mediteránska rapsódia
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Losos s cuketovou krustou
Paradajkové košíčky so pšenom
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cuketové jednohubky
Treska s vajíčkovým šalátom
Tuniakový šalát
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ražniči z lososa
Gyros šalát
Ružičková polievka
Oranžové rizoto
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi