Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Sójový šalát s tuniakom
Bohatá jesenná polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Zeleninové špízy
Okúzľujúce letné kurča
Stredomorský šalát
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Biela ryba s kuskusom
Oranžové rizoto
Paella s kuracím mäsom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela treska
Gyros šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tabouleh
Pečený losos v medovej omáčke
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Šalát z grilovanej zeleniny
Špagety zo Stredomoria
Kuracie fajitas
Ružičková polievka
Jaipur kari
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Tekvicová polievka s jablkom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Treska so zeleninou
Grilované tofu
Losos s cuketovou krustou
Tuniakový šalát
Letné zeleninové ragú
Mediteránska rapsódia
Krevety na zeleninovom lôžku
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Stredomorská frittata
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cuketové jednohubky
Špargľová polievka
Paradajková polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Chutný šalát z opečených zemiakov
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tuniak so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové rizoto so slaninou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi