Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Šošovicová krémová polievka
Losos s cuketovou krustou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Ružičková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Mediteránska rapsódia
Grilované tofu
Krevety na zeleninovom lôžku
Ražniči z lososa
Jaipur kari
Oranžové rizoto
Paradajková polievka s bazalkou
Caponata a lá Podravka
Biela ryba s kuskusom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Rizoto na španielsky spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Treska so zeleninou
Špagety zo Stredomoria
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tekvicová polievka s jablkom
Špargľová polievka
Tabouleh
Stredomorský šalát
Biela treska
Šalát z grilovanej zeleniny
Stredomorská frittata
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Paella s kuracím mäsom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cuketové jednohubky
Sójový šalát s tuniakom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Kuracie fajitas
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Gyros šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Zeleninové špízy
Okúzľujúce letné kurča
Bohatá jesenná polievka
Tuniak so zeleninou
Opekaná zelenina
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Treska s vajíčkovým šalátom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniakový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Teplý zeleninový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny na stredomorský spôsob
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi