Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Špagety zo Stredomoria
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Grilované tofu
Špargľová polievka
Zeleninové špízy
Jaipur kari
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Ružičková polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové rizoto so slaninou
Caponata a lá Podravka
Ražniči z lososa
Oranžové rizoto
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paradajková polievka s bazalkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela treska
Okúzľujúce letné kurča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Tuniak so zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Gyros šalát
Tabouleh
Strukovinový šalát so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Paella s kuracím mäsom
Stredomorská frittata
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Krevety na zeleninovom lôžku
Bohatá jesenná polievka
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Treska so zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Cestoviny na stredomorský spôsob
Stredomorský šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Letné zeleninové ragú
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniakový šalát
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Treska s vajíčkovým šalátom
Opekaná zelenina
Mediteránska rapsódia
Cuketové jednohubky
Šošovicová krémová polievka
Kuracie fajitas
Pečený losos v medovej omáčke
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi