Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Stredomorský šalát
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Špagety zo Stredomoria
Sójový šalát s tuniakom
Paradajková polievka
Špargľová polievka
Cuketové jednohubky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Krevety na zeleninovom lôžku
Mediteránska rapsódia
Zeleninové rizoto so slaninou
Biela ryba s kuskusom
Rizoto na španielsky spôsob
Caponata a lá Podravka
Tuniak so zeleninou
Tabouleh
Teplý zeleninový šalát
Šošovicová krémová polievka
Kuracie fajitas
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Jaipur kari
Paella s kuracím mäsom
Bohatá jesenná polievka
Oranžové rizoto
Chutný šalát z opečených zemiakov
Paradajková polievka s bazalkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Stredomorská frittata
Ražniči z lososa
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Okúzľujúce letné kurča
Treska so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Gyros šalát
Letné zeleninové ragú
Biela treska
Treska s vajíčkovým šalátom
Opekaná zelenina
Grilované tofu
Tuniakový šalát
Šalát z grilovanej zeleniny
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Ružičková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové špízy
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cviklové krupoto s bielou rybou
Losos s cuketovou krustou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Paradajkové košíčky so pšenom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi