Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Morčacina s citrónom a oreganom

Pečený losos v medovej omáčke
Paella s kuracím mäsom
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Tabouleh
Šošovicová krémová polievka
Ružičková polievka
Gyros šalát
Mediteránska rapsódia
Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Treska so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bohatá jesenná polievka
Letné zeleninové ragú
Tuniakový šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Špargľová polievka
Cuketové jednohubky
Zeleninové špízy
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Grilované tofu
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Teplý zeleninový šalát
Krevety na zeleninovom lôžku
Paradajkové košíčky so pšenom
Biela treska
Jaipur kari
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Oranžové rizoto
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie fajitas
Biela ryba s kuskusom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Stredomorská frittata
Špagety zo Stredomoria
Chutný šalát z opečených zemiakov
Tekvicová polievka s jablkom
Stredomorský šalát
Ražniči z lososa
Paradajková polievka
Okúzľujúce letné kurča
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Losos s cuketovou krustou
Viac receptov pre túto náladu

Toto jedlo si určite obľúbia tí, ktorí majú radi chutné, osviežujúce a ľahké jedlo, čo určite predstavuje morčacie mäso ochutené citrónom a oreganom.

Suroviny

600 g morčacích pŕs
1 lyžica Podravka ochucovadla
2 lyžice oregana
1 lyžička čierneho mletého korenia
4 lyžice olivového oleja
1 citrón

Použili sme

Podravka ochucovadlo

Podravka ochucovadlo

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby30 min

  • 1 Očistené, umyté a vysušené morčacie mäso nakrájame na pásiky, potrieme Podravka ochucovadlom, oreganom a čiernym korením.
  • 2 Pripravené mäso opražíme na zahriatom olivovom oleji, dokým nebude zlatohnedé. Zložíme z ohňa a pokvapkáme citrónovou šťavou.

Tip

Morčacinu môžete nahradiť kuracinou.

Porcia

Podávame teplé s pečenými alebo varenými zemiakmi a sezónnym šalátom.

Zdieľať s priateľmi