Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Stredomorský šalát

Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát z grilovanej zeleniny
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kuracie fajitas
Gyros šalát
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Biela ryba s kuskusom
Paradajkové košíčky so pšenom
Jaipur kari
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Strukovinový šalát so zeleninou
Špargľová polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Treska s vajíčkovým šalátom
Oranžové rizoto
Treska so zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Zeleninové špízy
Letné zeleninové ragú
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Rizoto na španielsky spôsob
Chutný šalát z opečených zemiakov
Teplý zeleninový šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Mediteránska rapsódia
Tuniakový šalát
Tekvicová polievka s jablkom
Tuniak so zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Caponata a lá Podravka
Grilované tofu
Špagety zo Stredomoria
Paella s kuracím mäsom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Stredomorská frittata
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Bohatá jesenná polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tabouleh
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninové rizoto so slaninou
Cuketové jednohubky
Ružičková polievka
Morčacina s citrónom a oreganom
Biela treska
Viac receptov pre túto náladu

Zaspomínajte si na Stredomorie a pripravte si tento šalát z typických stredomorských surovín.

Suroviny

200 g kolienok Podravka
soľ
300 g očistených kreviet
150 g cherry paradajok
100 g červenej cibule
1 zelená paprika
60 g zelených olív
1 avokádo
100 g čerstvého syra
100 ml olivového oleja
2 lyžice jablčného octu
1 lyžica Podravky Natur na šalát

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby25 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu a necháme ich vychladnúť.
  • 2 Krevety krátko opražíme na olivovom oleji.
  • 3 Uvarené cestoviny zmiešame s opraženými krevetami, pridáme na polovicu prekrojené cherry paradajky, na plátky nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájanú papriku a olivy.
  • 4 Zálievku pridáme zmiešaním olivového oleja, jablčného octu a Podravky Natur na šalát.
  • 5 Pripravený šalát prelejeme zálievkou a zľahka priemiešame. Posypeme rozdrobeným syrom a nakrájaným avokádom.

Tip

Samostatné zložky šalátu si môžete pripraviť aj skôr a dať ich do chladničky. Pred podávaním ich vyberte, prelejte a podávajte.

Porcia

Podávame okamžite ako samostatné jedlo alebo predjedlo.

Zdieľať s priateľmi