Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Stredomorský šalát

Paradajková polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Rizoto na španielsky spôsob
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Mediteránska rapsódia
Cviklové krupoto s bielou rybou
Oranžové rizoto
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Jaipur kari
Bohatá jesenná polievka
Biela ryba s kuskusom
Biela treska
Caponata a lá Podravka
Okúzľujúce letné kurča
Teplý zeleninový šalát
Grilované tofu
Pečený losos v medovej omáčke
Šalát z grilovanej zeleniny
Letné zeleninové ragú
Treska so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Špagety zo Stredomoria
Opekaná zelenina
Krevety na zeleninovom lôžku
Paella s kuracím mäsom
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šošovicová krémová polievka
Losos s cuketovou krustou
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie fajitas
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tabouleh
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Treska s vajíčkovým šalátom
Ružičková polievka
Sójový šalát s tuniakom
Špargľová polievka
Tuniakový šalát
Tuniak so zeleninou
Zeleninové rizoto so slaninou
Zeleninové špízy
Stredomorská frittata
Morčacina s citrónom a oreganom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paradajková polievka s bazalkou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Strukovinový šalát so zeleninou
Gyros šalát
Viac receptov pre túto náladu

Zaspomínajte si na Stredomorie a pripravte si tento šalát z typických stredomorských surovín.

Suroviny

200 g kolienok Podravka
soľ
300 g očistených kreviet
150 g cherry paradajok
100 g červenej cibule
1 zelená paprika
60 g zelených olív
1 avokádo
100 g čerstvého syra
100 ml olivového oleja
2 lyžice jablčného octu
1 lyžica Podravky Natur na šalát

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby25 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu a necháme ich vychladnúť.
  • 2 Krevety krátko opražíme na olivovom oleji.
  • 3 Uvarené cestoviny zmiešame s opraženými krevetami, pridáme na polovicu prekrojené cherry paradajky, na plátky nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájanú papriku a olivy.
  • 4 Zálievku pridáme zmiešaním olivového oleja, jablčného octu a Podravky Natur na šalát.
  • 5 Pripravený šalát prelejeme zálievkou a zľahka priemiešame. Posypeme rozdrobeným syrom a nakrájaným avokádom.

Tip

Samostatné zložky šalátu si môžete pripraviť aj skôr a dať ich do chladničky. Pred podávaním ich vyberte, prelejte a podávajte.

Porcia

Podávame okamžite ako samostatné jedlo alebo predjedlo.

Zdieľať s priateľmi