Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Stredomorský šalát

Oranžové rizoto
Ružičková polievka
Paella s kuracím mäsom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Tuniakový šalát
Treska so zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Letné zeleninové ragú
Paradajkové košíčky so pšenom
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Biela treska
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Špargľová polievka
Stredomorská frittata
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Biela ryba s kuskusom
Tuniak so zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Cuketové jednohubky
Losos s cuketovou krustou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Morčacina s citrónom a oreganom
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Tekvicová polievka s jablkom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Sójový šalát s tuniakom
Kuracie fajitas
Paradajková polievka s bazalkou
Bohatá jesenná polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Paradajková polievka
Tabouleh
Treska s vajíčkovým šalátom
Teplý zeleninový šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Strukovinový šalát so zeleninou
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Zeleninové špízy
Krevety na zeleninovom lôžku
Gyros šalát
Špagety zo Stredomoria
Opekaná zelenina
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Okúzľujúce letné kurča
Ražniči z lososa
Mediteránska rapsódia
Caponata a lá Podravka
Grilované tofu
Jaipur kari
Pečený losos v medovej omáčke
Viac receptov pre túto náladu

Zaspomínajte si na Stredomorie a pripravte si tento šalát z typických stredomorských surovín.

Suroviny

200 g kolienok Podravka
soľ
300 g očistených kreviet
150 g cherry paradajok
100 g červenej cibule
1 zelená paprika
60 g zelených olív
1 avokádo
100 g čerstvého syra
100 ml olivového oleja
2 lyžice jablčného octu
1 lyžica Podravky Natur na šalát

Použili sme

Podravka NATUR na šalát

Podravka NATUR na šalát

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby25 min

  • 1 Cestoviny uvaríme podľa návodu a necháme ich vychladnúť.
  • 2 Krevety krátko opražíme na olivovom oleji.
  • 3 Uvarené cestoviny zmiešame s opraženými krevetami, pridáme na polovicu prekrojené cherry paradajky, na plátky nakrájanú cibuľu, na kocky nakrájanú papriku a olivy.
  • 4 Zálievku pridáme zmiešaním olivového oleja, jablčného octu a Podravky Natur na šalát.
  • 5 Pripravený šalát prelejeme zálievkou a zľahka priemiešame. Posypeme rozdrobeným syrom a nakrájaným avokádom.

Tip

Samostatné zložky šalátu si môžete pripraviť aj skôr a dať ich do chladničky. Pred podávaním ich vyberte, prelejte a podávajte.

Porcia

Podávame okamžite ako samostatné jedlo alebo predjedlo.

Zdieľať s priateľmi