Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Morčacina s citrónom a oreganom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Paella s kuracím mäsom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Jaipur kari
Tuniakový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Šalát z grilovanej zeleniny
Krevety na zeleninovom lôžku
Okúzľujúce letné kurča
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Caponata a lá Podravka
Paradajková polievka s bazalkou
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Ražniči z lososa
Ružičková polievka
Paradajková polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Biela treska
Cviklové krupoto s bielou rybou
Kuracie fajitas
Strukovinový šalát so zeleninou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Mediteránska rapsódia
Špagety zo Stredomoria
Treska so zeleninou
Opekaná zelenina
Biela ryba s kuskusom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Tekvicová polievka s jablkom
Gyros šalát
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninové špízy
Chutný šalát z opečených zemiakov
Stredomorský šalát
Letné zeleninové ragú
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Cuketové jednohubky
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Teplý zeleninový šalát
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tabouleh
Oranžové rizoto
Šošovicová krémová polievka
Stredomorská frittata
Losos s cuketovou krustou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Pečený losos v medovej omáčke
Paradajkové košíčky so pšenom
Špargľová polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Sójový šalát s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi