Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Caponata a lá Podravka
Biela treska
Treska s vajíčkovým šalátom
Stredomorský šalát
Paradajková polievka
Zeleninové špízy
Kuracie fajitas
Tekvicová polievka s jablkom
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Treska so zeleninou
Šalát z grilovanej zeleniny
Biela ryba s kuskusom
Cviklové krupoto s bielou rybou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Okúzľujúce letné kurča
Gyros šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Jaipur kari
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Stredomorská frittata
Ražniči z lososa
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka s bazalkou
Losos s cuketovou krustou
Paella s kuracím mäsom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Krevety na zeleninovom lôžku
Cestoviny na stredomorský spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Ružičková polievka
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Pečený losos v medovej omáčke
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cuketové jednohubky
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šošovicová krémová polievka
Oranžové rizoto
Tuniak so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Teplý zeleninový šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Letné zeleninové ragú
Tabouleh
Zeleninové rizoto so slaninou
Strukovinový šalát so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Sójový šalát s tuniakom
Tuniakový šalát
Špargľová polievka
Špagety zo Stredomoria
Chutný šalát z opečených zemiakov
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi