Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Gyros šalát
Cviklové krupoto s bielou rybou
Biela treska
Rizoto na španielsky spôsob
Caponata a lá Podravka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Šalát z grilovanej zeleniny
Paradajkové košíčky so pšenom
Letné zeleninové ragú
Krevety na zeleninovom lôžku
Stredomorská frittata
Losos s cuketovou krustou
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Paella s kuracím mäsom
Oranžové rizoto
Teplý zeleninový šalát
Ražniči z lososa
Zeleninové špízy
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Pečený losos v medovej omáčke
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorský šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Tuniakový šalát
Strukovinový šalát so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Sójový šalát s tuniakom
Jaipur kari
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Biela ryba s kuskusom
Morčacina s citrónom a oreganom
Zeleninové rizoto so slaninou
Ružičková polievka
Tabouleh
Špagety zo Stredomoria
Bohatá jesenná polievka
Paradajková polievka
Treska so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Cuketové jednohubky
Opekaná zelenina
Tekvicová polievka s jablkom
Paradajková polievka s bazalkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniak so zeleninou
Mediteránska rapsódia
Špargľová polievka
Šošovicová krémová polievka
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracie fajitas
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Použili sme

Podravka ochucovadlo s cesnakom

Podravka ochucovadlo s cesnakom

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi