Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Paradajková polievka
Losos s cuketovou krustou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Špagety zo Stredomoria
Stredomorská frittata
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Biela ryba s kuskusom
Teplý zeleninový šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Strukovinový šalát so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Šošovicová krémová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Krevety na zeleninovom lôžku
Tuniakový šalát
Zeleninové rizoto so slaninou
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paella s kuracím mäsom
Jaipur kari
Ražniči z lososa
Tekvicová polievka s jablkom
Biela treska
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Stredomorský šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Ružičková polievka
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Bohatá jesenná polievka
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Mediteránska rapsódia
Paradajkové košíčky so pšenom
Zeleninové špízy
Tuniak so zeleninou
Okúzľujúce letné kurča
Morčacina s citrónom a oreganom
Oranžové rizoto
Sójový šalát s tuniakom
Cuketové jednohubky
Letné zeleninové ragú
Špargľová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Cviklové krupoto s bielou rybou
Gyros šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Opekaná zelenina
Caponata a lá Podravka
Treska so zeleninou
Rizoto na španielsky spôsob
Kuracie fajitas
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi