Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Tuniak so zeleninou
Paradajková polievka s bazalkou
Paella s kuracím mäsom
Ražniči z lososa
Bohatá jesenná polievka
Jaipur kari
Paradajková polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Špargľová polievka
Šošovicová krémová polievka
Teplý zeleninový šalát
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Letné zeleninové ragú
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Rizoto na španielsky spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Treska s vajíčkovým šalátom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Opekaná zelenina
Morčacina s citrónom a oreganom
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Oranžové rizoto
Mediteránska rapsódia
Špagety zo Stredomoria
Šalát z grilovanej zeleniny
Okúzľujúce letné kurča
Treska so zeleninou
Stredomorský šalát
Pečený losos v medovej omáčke
Losos s cuketovou krustou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Cestoviny na stredomorský spôsob
Ružičková polievka
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Chutný šalát z opečených zemiakov
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Gyros šalát
Biela ryba s kuskusom
Zeleninové rizoto so slaninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Cuketové jednohubky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninové špízy
Caponata a lá Podravka
Stredomorská frittata
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tuniakový šalát
Biela treska
Strukovinový šalát so zeleninou
Tabouleh
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Paradajkové košíčky so pšenom
Kuracie fajitas
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Sójový šalát s tuniakom
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi