Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Strukovinový šalát so zeleninou
Špargľová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Morčacina s citrónom a oreganom
Opekaná zelenina
Rizoto na španielsky spôsob
Zeleninové špízy
Tabouleh
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Oranžové rizoto
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Špagety zo Stredomoria
Stredomorský šalát
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Kuracie fajitas
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Zeleninové rizoto so slaninou
Mediteránska rapsódia
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Okúzľujúce letné kurča
Sójový šalát s tuniakom
Teplý zeleninový šalát
Treska s vajíčkovým šalátom
Tekvicová polievka s jablkom
Treska so zeleninou
Paradajkové košíčky so pšenom
Caponata a lá Podravka
Cviklové krupoto s bielou rybou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Šalát z grilovanej zeleniny
Jaipur kari
Biela ryba s kuskusom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Paradajková polievka s bazalkou
Letné zeleninové ragú
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Losos s cuketovou krustou
Paradajková polievka
Biela treska
Tuniak so zeleninou
Stredomorská frittata
Bohatá jesenná polievka
Ražniči z lososa
Cuketové jednohubky
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tuniakový šalát
Gyros šalát
Paella s kuracím mäsom
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Krevety na zeleninovom lôžku
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Ružičková polievka
Pečený losos v medovej omáčke
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Šošovicová krémová polievka
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi