Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Tekvicová polievka s jablkom
Kuracie fajitas
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Krevety na zeleninovom lôžku
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cuketové jednohubky
Špagety zo Stredomoria
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Oranžové rizoto
Zeleninové rizoto so slaninou
Rizoto na španielsky spôsob
Strukovinový šalát so zeleninou
Zeleninové špízy
Stredomorská frittata
Opekaná zelenina
Tuniak so zeleninou
Stredomorský šalát
Paradajkové košíčky so pšenom
Pečený losos v medovej omáčke
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teplý zeleninový šalát
Jaipur kari
Morčacina s citrónom a oreganom
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Losos s cuketovou krustou
Mediteránska rapsódia
Caponata a lá Podravka
Sójový šalát s tuniakom
Biela treska
Biela ryba s kuskusom
Ražniči z lososa
Špargľová polievka
Gyros šalát
Paella s kuracím mäsom
Tabouleh
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Chutný šalát z opečených zemiakov
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Bohatá jesenná polievka
Cestoviny na stredomorský spôsob
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniakový šalát
Ružičková polievka
Okúzľujúce letné kurča
Letné zeleninové ragú
Paradajková polievka s bazalkou
Treska so zeleninou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Treska s vajíčkovým šalátom
Šošovicová krémová polievka
Šalát z grilovanej zeleniny
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Paradajková polievka
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi