Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Gyros šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Biela treska
Sójový šalát s tuniakom
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Tuniakový šalát
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Tabouleh
Kuracie fajitas
Stredomorský šalát
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Teplý zeleninový šalát
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Rizoto na španielsky spôsob
Biela ryba s kuskusom
Paella s kuracím mäsom
Ražniči z lososa
Cviklové krupoto s bielou rybou
Okúzľujúce letné kurča
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Šalát z grilovanej zeleniny
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Paradajkové košíčky so pšenom
Treska s vajíčkovým šalátom
Zeleninové rizoto so slaninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Cestoviny na stredomorský spôsob
Tekvicová polievka s jablkom
Oranžové rizoto
Špargľová polievka
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Bohatá jesenná polievka
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Tuniak so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Ružičková polievka
Losos s cuketovou krustou
Strukovinový šalát so zeleninou
Šošovicová krémová polievka
Paradajková polievka s bazalkou
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Cuketové jednohubky
Pečený losos v medovej omáčke
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Paradajková polievka
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Stredomorská frittata
Špagety zo Stredomoria
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Caponata a lá Podravka
Morčacina s citrónom a oreganom
Chutný šalát z opečených zemiakov
Opekaná zelenina
Mediteránska rapsódia
Krevety na zeleninovom lôžku
Treska so zeleninou
Zeleninové špízy
Jaipur kari
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi