Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Gyros šalát
Morčacina s citrónom a oreganom
Ražniči z lososa
Zeleninové špízy
Cviklové krupoto s bielou rybou
Tuniakový šalát
Paradajková polievka
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Treska so zeleninou
Letné zeleninové ragú
Tuniak so zeleninou
Paella s kuracím mäsom
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Biela treska
Chutný šalát z opečených zemiakov
Stredomorský šalát
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Bohatá jesenná polievka
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Strukovinový šalát so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny na stredomorský spôsob
Paradajková polievka s bazalkou
Špargľová polievka
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Pečený losos v medovej omáčke
Tabouleh
Sójový šalát s tuniakom
Paradajkové košíčky so pšenom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Šošovicová krémová polievka
Zeleninové rizoto so slaninou
Mediteránska rapsódia
Špagety zo Stredomoria
Stredomorská frittata
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Oranžové rizoto
Tekvicová polievka s jablkom
Biela ryba s kuskusom
Teplý zeleninový šalát
Caponata a lá Podravka
Rizoto na španielsky spôsob
Cuketové jednohubky
Ružičková polievka
Jaipur kari
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Okúzľujúce letné kurča
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Krevety na zeleninovom lôžku
Treska s vajíčkovým šalátom
Opekaná zelenina
Losos s cuketovou krustou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Kuracie fajitas
Šalát z grilovanej zeleniny
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi