Ponuka Vyhľadať

Blázon do fitnessu

Grilované tofu

Ražniči z lososa
Paradajková polievka s bazalkou
Cviklové krupoto s bielou rybou
Šalát s pečenými reďkovkami a medom
Cestoviny farfalle s kozím syrom
Tuniakový šalát
Pražma kráľovská so zemiakmi a jarnou cibuľkou
Okúzľujúce letné kurča
Sójový šalát s tuniakom
Pleskáč s bešamelovou omáčkou, olivami a kaparami
Paella s kuracím mäsom
Losos s cuketovou krustou
Zeleninové špízy
Šalát z grilovanej zeleniny
Cestoviny na stredomorský spôsob
Dokonalá zelenina pečená v rúre
Rybacie cartoccio s hráškovým pyré
Kuracie fajitas
Tabouleh
Morčacina s citrónom a oreganom
Paradajková polievka
Opekaná zelenina
Zeleninové rizoto s pohánkou a tofu
Rizoto na španielsky spôsob
Kura s jemnou stredomorskou omáčkou
Cuketové jednohubky
Stredomorský šalát
Tuniak so zeleninou
Treska so zeleninou
Baklažány plnené kuskusom a pečenou zeleninou
Kuracina s tekvicou a zeleninou
Teľacie kotlety na šaláte z rukoly a húb
Šošovicová krémová polievka
Tekvicová polievka s jablkom
Caponata a lá Podravka
Pečený losos v medovej omáčke
Teplý zeleninový šalát
Ružičková polievka
Gyros šalát
Mediteránska rapsódia
Morský ďas s ostrou paradajkovou omáčkou
Stredomorská frittata
Bohatá jesenná polievka
Biela ryba s kuskusom
Zeleninová polievka s nádychom orientu
Paradajkové košíčky so pšenom
Jaipur kari
Oranžové rizoto
Špargľová polievka
Chutný šalát z opečených zemiakov
Strukovinový šalát so zeleninou
Treska s vajíčkovým šalátom
Krevety na zeleninovom lôžku
Steaky z lososa s kolieskami pomaranča
Letné zeleninové ragú
Biela treska
Zeleninové rizoto so slaninou
Špagety zo Stredomoria
Pečená ryba s paradajkami, olivami a kaparami
Viac receptov pre túto náladu

Harmónia chutí tofu s Podravka ochucovadlom s cesnakom dodá tomuto jedlu nádych jedinečnosti.

Suroviny

800 g tofu
3 lyžice Podravka ochucovadla s cesnakom
2 lyžice olivového oleja
Ajvar jemný/pikant Podravka

Príprava Na prípravu tohto receptu potrebujete iba predstavivosť!

Jednoduché 4 osoby15 min

  • 1 Tofu nakrájame na plátky asi 1 cm hrubé, prelejeme ho zmesou pripravenou z Podravka ochucovadla s cesnakom a z olivového oleja a necháme ho postáť asi 30 minút.
  • 2 Namarinované plátky do zlatista opečieme na grilovacej panvici alebo grile.

Tip

Takto namarinované tofu môžete obaliť v trojobale a vypražiť v oleji, čo však zvýši kalorickú hodnotu jedla.

Porcia

Podávame ešte teplé s jemným alebo pikantným Ajvarom Podravka a so šalátom podľa vašej chuti alebo sezóny.

Zdieľať s priateľmi